⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست مساعدت برای آزادی خبرنگار تبریزی از بزرگان استان آذربایجان شرقی

درخواست حذف بند بوم از بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان ماده ۲۸

#حذف_بند_بوم_از_بخشنامه

درخواست حذف بند بوم از بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان ماده ۲۸

وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام و احترام،

ما معلمان استخدامی‌های ماده ۲۸ آموزش و پرورش، در نقل و انتقالات امسال با شرط عجیبی تحت عنوان بوم مواجه شده‌ایم که در چند سال اخیر هرگز تا بحال از آن اسمی به میان نبوده است. طبق تبصره ۴تصویب نامه شماره ۸۳۳که در سال ۹۹ به تصویب رسیده و از آن زمان در دفترچه آزمون های استخدامی قرار گرفته است، هیچ کدام از افرادی که از طریق آزمون های استخدامی (موسوم به ماده ۲۸) به استخدام آموزش و پرورش در می آیند به هیچ عنوان حق انتقال به خارج استان را ندارند، چند نکته در این خصوص جالب و در عین حال عجیب است:

۱. آموزش و پرورش خیلی از استان ها از این تبصره که مربوط به سال ۹۹ می‌باشد برای رد کردن تقاضای تمام پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی (ماده ۲۸) در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ از آن استفاده کرده اند.

لازم به ذکر است که تعداد از همکاران ما که در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ استخدام شدند و در سال قبل انتقال موقت گرفتند وامسال هم وزارت خانه با انتقالی آن ها به طور سیستمی و خودکار موافقت کرده است.

۲. در دفترچه ی نقل و انتقالات هیچ شرطی تحت این عنوان ذکر نشده و شرط شرکت در نقل و انتقالات، حداقل دو سال برای موقت و پنج سال برای دایم ذکر شده است. پس مشخص است که ماده ۲۸ حق شرکت در فرایند نقل و انتقالات را دارد.

۳. بسیاری از استخدامی های ماده ۲۸ همان سال (۹۹) و سالهای قبل و بعد از آن تا بحال چه موقت و چه به‌صورت دایم منتقل شده‌اند!!!!! این تناقض عجیب خیلی سوالات را به ذهن متبادر می‌کند که یکی از آنها این است که اگر انتقال استخدامی های این ماده ممنوع و غیرمجاز است، پس تمام ادارات و مسئولین استانی و کشوری که این انتقالات را تأیید کرده اند، کار غیرقانونی انجام داده‌اند، و حالا شانس و قرعه ی سختگیری های شان به تقدیر ما گره خورده است.

۴. چرا با وجود گذشتن چندین سال از این تبصره امسال مطرح شده و همچنان چرا وقتی تازه به خاطر مبارکشان رسیده است، با این عجله و در یک مرحله و در تیرماه (برخلاف سال‌های گذشته که در چهار مرحله که تا پایان شهریور طول می کشیده است) همه ی همان انتقال های غیرمجاز را چه موقت و چه دایم، تأیید نهایی کرده اند.

لذا، تقاضا داریم که بند بوم از بخشنامه انتقال فرهنگیان ماده ۲۸ استخدامی حذف گردد تا از تضییع حقوق این گروه از فرهنگیان زحمتکش جلوگیری شود.

ما امیدواریم که با در نظر گرفتن شرایط ما فرهنگیان، نسبت به اصلاح بخشنامه مذکور اقدام لازم مبذول فرمایید.

با تشکر و احترام.

 

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 139 نفر

  • زهره خواجویی کرمان معلم

  • مجید خلیلی مقدم لردگان فرهنگی

  • افسانه پورحجازی تهران معلم

  • افشین مرادی مطلق سنندج هنرآموز الکتروتکنیک

  • نسیم سادات محسنیان تهران دبیر

  • احسان کریمی نظری فسا معلم

  • امیرعلی نعیمی خوزستان معلم

  • سیده فاطمه موسوی ماهشهر آموزگار ابتدایی

  • فاطمه دهقانی تربت جام دبیر

  • زینب محمدی ایذه دبیر

  • افسون قیصری نیکشهر دبیر

  • ملکه یزدان پرست شیراز معلم

  • زهرا شریف کاظمی تهران آموزگار

  • غلامرضا امیری لردگان دبیر عربی

  • نگین ملتی خراسان رضوی فرهنگی

  • محمد خال زاده کلاله معلم

  • سید امیر ناصرالدینی همدان معلم

  • فاطمه داداش زاده اهر آموزگار

  • مجتبی جعفری

  • سیده صدیقه حیات الغیبی خرم اباد فرهنگی

  • مهدی رحیمی فراشبند معلم

  • محمد شیری تبریز دبیر

  • ز. ن

  • بهادر بیتا مشهد فرهنگی

  • علیرضا پاغوس سوران فرهنگی

  • احمد روزیان

  • آرسام اسلامی کرج دبیر

  • محمد عرفانی جوزقانی صالح آباد معلم

  • معصومه طالبی شیراز .

  • راضیه جعفری خرمشهر اموزگار

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات