بسم الله الرحمن الرحیم
رئیس محترم سازمان امور عشایری کشور
مدیرکل محترم امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد
با سلام و احترام
همانطور که مستحضرید یکی از مشکلات عمده عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در دو بخش محروم استان (چاروسا و دیشموک)، بسته شدن سایت ثبت نام صدور دفترچه امور عشایری میباشد که بعضیها دفترچه قدیمی داریم و قادر به ثبتنام جدید نیستیم و عدهای انگشتشمار هستیم که خواستار باز شدن آن هستیم که یک سال و چند ماه میگذرد.
تا کنون بارها وعده باز شدن آن را دادهاید اما تا به امروز خبر امیدوار کنندهای به ما ندادهاید و ما عشایر جامانده از ثبتنام در هر ماه دو الی سه کیسه آرد آزاد را به قیمت هر کیسه ۲۶۰۰۰۰ هزار تومان خریداری میکنیم و بنا به مشکلات موجود در جامعه، دیگر توان خرید آرد آزاد را نداریم.
لذا خواهشمندیم نسبت به باز شدن دوباره سایت عشایری جهت صدور دفترچه و سهمیه موقت تا صدور دفترچه عشایر، اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
به نمایندگی ازدوبخش دیشموک وچاروسا