⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اتصال بازی پلاتو در زمان قطعی اینترنت

درخواست تأیید صلاحیت معین سعیدی نماینده حوزه انتخابیه چابهار

#چابهار_ایرانشهر_زاهدان_ایران_بلوچستان

درخواست تأیید صلاحیت معین سعیدی نماینده حوزه انتخابیه چابهار

دبیر محترم شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی

سلام و احترام،

ما، مردم حوزه انتخابیه چابهار، با این اطلاعیه به دبیر شورای نگهبان و سایر اعضای جامعه اعلام می‌کنیم، خواستار صلاحیت معین سعیدی به عنوان کاندیدای حوزه انتخابیه چابهار هستیم.

صلاحیت معین سعیدی، با تجربه و دانش فراوان در زمینه سیاست و علم سیاسی، به عنوان کاندیدای حوزه انتخابیه چابهار می‌تواند نیازها و مشکلات مردم این منطقه را به خوبی در مجلس شورای اسلامی نمایان سازد و به جایگاه واجدین صلاحیت‌های لازم برای نماینده‌گی در مجلس شورای اسلامی دست یابد.

مردم حوزه انتخابیه چابهار با آگاهی از تجربه و فعالیت‌های معین سعیدی در حوزه سیاست، از تلاش‌های او برای حل مشکلات و بهبود وضعیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی منطقه آگاه هستند. او به عنوان یک نماینده فعال و پرشور، تمامی تلاش خود را برای رسیدن به خواسته‌ها و نیازهای مردم حوزه انتخابیه چابهار به کار تلاش کرده و همچنین درحال تلاش است.

معین سعیدی با داشتن دانش و تجربه در زمینه رفع مشکلات و توسعه منطقه، به عنوان نماینده مردم این حوزه، توانسته است اعتماد مردم را بدست آورد و با برنامه‌های خوب و عملی، بهبودی و پیشرفت را برای این منطقه ممکن سازد.

با توجه به نیازهای روزافزون مردم حوزه انتخابیه چابهار در زمینه‌های اقتصادی، اشتغال، آموزش و سلامت، ما اعتقاد داریم که صلاحیت معین سعیدی به‌عنوان کاندید حوزه انتخابیه چابهار درمجلس شورای اسلامی از طریق انتخابات جز کاندیدای اصلح حچزه انتخابیه چابهار است و می‌تواند نیازها و مشکلات ما را به نحو احسن در مجلس شورای اسلامی مطرح کرده و راهکارهایی مناسب برای حل آن‌ها ارائه دهد.

بنابراین، ما مردم حوزه انتخابیه چابهار با اعتماد به‌عنوان کاندید مجلس شورای اسلامی، خواستار حمایت و رای دادن به او در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم.

با تشکر از توجه شما

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 3341 نفر

  • محمدامین زرین

  • زکریا رخش

  • جمیل بلوچ

  • اختر پارسا

  • عبدالغنی جهانتاب

  • شه بخش گرگیج

  • رضا درخشیده

  • زبیر خواسته

  • عبدالحق پیش بهار

  • محمودترانی شهرک

  • امان جدگال

  • محمد کریم هوت

  • صوفیان وطن‌خواه

  • عبدالرزاق جهانگیری

  • صابر زین الدینی

  • بلال تباوار

  • محمد بلوچ‌

  • محمدعارف اربابی

  • نظیر تن زده

  • ادهم بلوچ نیا

  • محمد نعمتی زاده

  • محسن پیرایش

  • محمد انور

  • فاطمه مبارکی

  • ساسان ریسی

  • اسدالله بالو

  • یوسف اربابی

  • احمد غلامی

  • خان بلانوشی2023

  • محمد ریسی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات