⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بررسی مصلحتِ اعزام زائران در شرایط بحرانی: جلوگیری از ایجاد اهرم فشار دشمن علیه امنیت ملی و جان شهروندان

اعتراض به برنامه «مداخله زودهنگام آوای برتر»

#مداخلات_درمانی_توسط_متخصص

اعتراض به برنامه «مداخله زودهنگام آوای برتر»

به نام خدا

سرکار خانم دکتر یادگاری
دبیر محترم بورد گفتاردرمانی
سرکار خانم دکتر پوربخت
دبیر محترم بورد شنوایی‌شناسی

با سلام و عرض احترام
بدینوسیله امضاکنندگان این نامه اعتراض خود را نسبت به اجرای طرحی با عنوان «برنامه مداخله زودهنگام آوای برتر» توسط آموزش و پرورش استثنایی کشور اعلام کرده و امیدوارند که حمایت لازم را از جانب شما عزیزان که همواره به اعتلای این دو رشته اندیشیده‌اید، دریافت کنند.
این طرح توسط یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان که روانشناس هستند، تدوین و معرفی شده و مدعی توانبخشی کودکان مبتلا به آسیب شنوایی در محدوده سنی زیر چهار سال است. هدف از اجرای طرح، «بهبود مهارت‌های گفتاری کودکان کم‌شنوا» ذکر شده است و متأسفانه در طراحی و اجرا، تدوین‌گر خود و همکارانش را بی‌نیاز از همکاران توانبخشی تصور کرده است. هرچند که در توضیحات تکمیلی طرح یک تیم حمایتی معرفی شده و در کنار عناوین مبهمی همچون «متخصص مداخله زودهنگام» یا «متخصص زبان اشاره» و یا «مشاور یا درمانگر» نامی هم از آسیب‌شناس گفتار و زبان و شنوایی‌شناس به میان آمده است.
این طرح به اندازه‌ای دارای اشکال بوده و مبنایی غیرتخصصی دارد که صرف زمان زیادی برای تحلیل اجزای آن لازم به نظر نمی‌رسد. از مشکلات عمده مثل ادعای پیروی از اصول ده‌گانه مداخلات بهنگام در آسیب شنوایی و یا ادعای انطباق با زبان فارسی به عنوان تنها طرح منطبق‌شده در ایران تا اشکالات بی‌شمار در جزئیات مثل ارائه فعالیت برای تمرینات تنفسی توسط والدین به کودک و یا ارائه تمریناتی کاملاً غیراصولی با عباراتی مثل «نحوه تولید مصوت‌ها و صامت‌ها» به والدین را می‌توان نام برد.
ادعای پیروی از اصول ده‌گانه مداخله بهنگام در آسیب شنوایی توسط تدوین‌گر در حالی است که تنها نیم‌نگاهی به آن توجه خواننده را به فراموشی اصل هفتم یعنی «اطمینان از صلاحیت ارائه‌دهندگان خدمات» و هشتم یعنی «کار تیمی» به خوبی نشان می‌دهد.
به نظر می‌رسد برای تدوین این طرح، گزینشی از بین متون موجود صورت گرفته و فعالیت‌هایی کنار هم گردآوری شده و طرح با اصطلاحاتی سردرگم تزیین شده است.
شایان توجه است که این طرح مورد اعتراض انجمن علمی شنوایی‌شناسی و گفتاردرمانی نیز قرار گرفته است اما همچنان اصرار بر اجرای کشوری در قالب طرح خدماتی رایگان و حتی از راه دور وجود دارد.
بنابراین ما امضاکنندگان این نامه تقاضا می‌کنیم که برخورد درخوری با این نوع ساده‌انگاری‌ها و دخالت غیرمتخصص در امور درمان صورت گیرد. به ویژه این که اجرای طرح مورد نظر با توجه به گروه سنی مخاطب آن می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

با تشکر از توجه شما

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1023 نفر

  • فریبا میرجلیلی شنوایی شناسی

  • نسرين گوهري شنوايي شناسي

  • مصطفی قاسمی برم سبز گفتاردرمانی

  • مامک جولایی آسیب شناسی گفتاروزبان

  • دکتر کریم قراشی اودیولوژیست

  • مریم مسیبی دهکردی شنوایی شناسی

  • امير رزمگه گفتاردرماني

  • ليلا خوانساري شنوايي شناسي

  • اکبر داروئی گفتاردرمانی

  • حمزه محمودی شنوایی شناس _نروساینس

  • زهره سپاهی شنوایی شناس

  • مينا باقري موسوي شنوايي شناسي

  • رضا صادقی شنوایی شناسی

  • زهره شیرکوند گفتاردرمانی

  • عطیه صالحی شنوایی

  • نسیم احمدی گفتاردرمانب

  • سینا نیک نژاد گفتاردرمان

  • مجيد اوريادى زنجانى گفتاردرمانى

  • سارا محمدعلیزاده گفتاردرمانی

  • ذویا قاضی راده شنوایی شناسی

  • ژاله امیری گفتاردرمان

  • فاطمه عبدلی گفتاردرمانی

  • مینا راجی گفتاردرمانی

  • عالیه عابدینی نصرآبادی گفتاردرمانی

  • مسعود فیروزی شنوایی شناسی

  • نسرين فاتحي گلاب گفتاردرماني

  • علی منصوری گفتاردرمانی

  • اعظم جهرودی شنوایی شناس

  • شکوفه میرزاآقابیک گفتاردرمانگر

  • رابعه خلیلاوی گفتاردرمانی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات