⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست اینترنت سفید(اینترنت بدون فیلتر) برای نود میلیون ایرانی

درخواست جلوگیری از بالا رفتن میزان سهم آورده و اقساط وام نهضت ملی مسکن

#نهضت_ملی_مسکن

درخواست جلوگیری از بالا رفتن میزان سهم آورده و اقساط وام نهضت ملی مسکن

رئیس محترم مجلس

رئيس محترم جمهور

وزیر محترم راه و شهرسازی

سلام؛

ناامیدی مستأجران و متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در پرداخت آورده ساخت مسکن خود، بلاتکلیفی و سردرگمی مردم و متقاضیان پروژه‌های نهضت ملی مسکن از درخواست‌های واریز پشت سر هم سازندگان و پیمانکاران متولی ساخت مسکن در پرند و سایر شهرها و همین طور مشخص نبودن محل پروژه‌ها و روند ساخت آنها، همچنین بدقولی مسئولین دولت در قبال پروژه‌های نهضت ملی مسکن نظیر پرند و دیگر شهرهای کشور، از جمله انتقاداتی‌ست که از سوی متقاضیان مسکن ملی وارد است. در حالی که آقای دکتر ابراهیم رئیسی، اعضای هیئت دولت ایشان و وزیر راه شهرسازی قول ساخت مسکن ارزان قیمت با آورده ۲۰۰ میلیونی (مابقی به صورت وام) با فاصله پرداخت ۶ ماهه را داده بودند، اما از طرف پیمانکاران و سازندگان این پروژه‌ها هر دو ماه پیام واریز ۴۰ میلیونی ارسال می‌شود. این در حالی است که گفته می‌شود مبلغ آورده اولیه نیز به رقمی بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و موجب بدقولی دولت شده است.

گفتنی است متقاضیان که اغلب مستأجر و قشر کم درآمد هستند و با این میزان حقوق کارگری اگر توانایی پرداخت این مقدار را داشتند در همان سال‌های اولیه ثبت‌نام اقدام به خرید خانه‌های ساخته شده در شهرهای محل سکونت خود می‌کردند.

امضاء کنندگان این کارزار خواستار: ۱_ کاهش، پیگیری و نظارت بر میزان بالای سهم آورده مسکن پیگیری دولت و مجلس از روند ساخت پروژه‌ها؛ ۲_کاهش میزان اقساط وام پرداختی از سوی بانک‌ها؛ ۳_ برداشتن الزام وجود ضامن در هنگام دریافت وام؛ ۴_ افزایش سرعت در ساخت و ساز مسکن‌های ملی؛ ۵_ تعین تکلیف محل ساخت پروژه‌ها و ورود خبرنگاران رسانه ملی به پروژه‌ها و ساخت گزارش تصویری از میزان پیشرفت و رویه ساخت می‌باشند.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 181 نفر

  • Saman kasiri

  • زهرا مرتضوی

  • رضا فرزادی نیا

  • تی لتین

  • سعید راثی

  • محمد علی صبح خیز

  • حامد نجفی

  • لیلی جوادی

  • مرتضی یاری

  • محسن جوادی

  • مهدی محمدی

  • سجاد بیرامی

  • هومن فربودی

  • وحید آبادی فروغ

  • معصومه نیک روز کرگان

  • زهرا فرجی

  • حمید شمس

  • سید میثم معصومی علا

  • هومن عباسی حیران

  • الهه حامد

  • بهزاد خوش نقش

  • کبری نورپور

  • پروانه زارعی

  • سیامک زینالی

  • محمد نیک روز کرگان

  • اکبر ستاری

  • زهرا کفاشی

  • میلاد آبداری مایان

  • فهیمه اسفندی

  • سید علی توکلی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات