بسمه تعالی
وزیر محترم نفت
سلام علیکم
همانگونه که مستحضر هستید، جمعی از همکاران و اساتید محترم که در شرف بازنشستگی هستند، از جنابعالی تقاضای واگذاری منازل سازمانی به ایشان را دارند. الحمدالله رب العالمین، اکثر ایشان در طول این سالهای خدمت، فرصت تهیه منزل را داشته و این امر قابل استعلامگیری است.
اکنون جوانان و نخبگان زیادی به این امید که منزلدار میشوند و مأمنی برای خانوادههایشان فراهم است. شایسته نیست ایشان و خانوادههایشان را در شرایط دلسردکننده و غیرقابل تصوری قرار دهید. افزون بر این، با توجه به نگاه دولت محترم به حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، حفظ منازل سازمانی باعث ایجاد نشاط مضاعف و افزایش انگیزه خواهد شد.
لازم به ذکر است که اینجانبان موافق تشویق بازنشستگان محترم که سالهای زیادی به کشور خدمت کردهاند، هستیم، اما به صورتهای دیگر این امر مهم انجام شود.
این نکته را هم متذکر میشویم که درست است ما در سالهای جنگ تحمیلی در پالایشگاه حضور نداشتیم، ولی طبق فرمایش رهبر فرزانه انقلاب، خرمشهرها در پیش است نه در میدان جنگ نظامی بلکه در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است.
ارتقای صنعت کشور وظیفه اصلی امروز ماست و حمایت دولت از جوانان و نخبگان در این شرایط باعث شکوفایی و آبادانی هرچه بیشتر خواهد شد.
و من الله توفیق
