⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست افزایش حق مسکن کارمندان دانشگاه علوم پزشکی اراک

درخواست تسریع در ساخت نهضت ملی مسکن اراک

#مسکن_ملی_اراک

درخواست تسریع در ساخت نهضت ملی مسکن اراک

رئیس محترم جمهور
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

وزیر محترم راه و شهرسازی
سرکار خانم فرزانه صادق مالواجرد

سلام

احتراما با استحضار می‌رساند با توجه به بازه زمانی طولانی مدت در ساخت نهضت ملی مسکن در استان مرکزی و شهر اراک (پروژه ۸۱۱۲ واحدی) که در ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ در شهر اراک و در زمین اوقافی و توسط شرکت پیمانکاری کیسون کلنگ‌زداری شد، پس از گذشت ۳ سال و بعد از تقسیم پیمان بین ۴ پیمانکار (کیسون، دژدیس، نارنجستان، ارش ارمه) عملاً کار قابل توجهی انجام نشده و مردم ناامید از ادامه کار و پیشرفت پروژه هستند.

با توجه به شرایط اقتصادی که متوجه این قشر از جامعه است و زندگیمان را تحت‌الشعاع قرار داده و هر روز متأسفانه سفره مردم کوچکتر می‌شود، با وجود همه این مسائل و مشکلات مردم امیدوار بودند که بعد از گذشت چندین سال از عمر مفیدشان می‌توانند سرپناهی برای خانواده‌هایشان تأمین کنند که تا این لحظه متأسفانه اتفاق نیفتاده است.

خواهشمند است توجه ویژه‌ای به این پروژه که عملاً بزرگترین پروژه نهضت ملی مسکن در کشور است داشته باشید. درخواست مردم اراک و متقاضیان پروژه ۸۱۱۲ واحدی تسریع در ساخت و کاهش هزینه‌ها است.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 814 نفر

  • ندا موسوی

  • مهناز غیاثی

  • احمد مرادی

  • رضاعابدی

  • زینب مالک ابادی

  • اکبر یوسفی

  • ابوالفضل بغدادی

  • میثم سلیمی

  • حسین غلامی

  • محمود آخوندی

  • خلیل احمدی

  • علیرضا اسفندانی

  • میثم سلیمی

  • سمیه باقرنژاد

  • ریحانه مالک ابادی

  • اسماعیل علامه طالع

  • حسین داودآبادی

  • محمد عزیزی

  • محمد بهرامی منش

  • محمد شعبانی

  • حسین فراهانی

  • معصومه مرادی فرد

  • میلاد حسینی

  • اسماعیل حسنوند

  • محمد یارمحمدی

  • ابوالفضل بارآور

  • مهدی سلیمی

  • آرش طحان

  • مهری واحدیفر

  • محمد رضایی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات