⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ مجازی بودن امتحانات متوسطه اول و دهم در استان خراسان رضوی
◻️ درخواست قراردادن آسم (تنگی نفس) در زمره بیماران خاص

درخواست یکسان‌سازی دستمزد کارگران با نرخ تورم

#حقوق_طبق_تورم

درخواست یکسان‌سازی دستمزد کارگران با نرخ تورم

بسمه تعالی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

با سلام،

احتراما به اطلاع می‌رساند افزایش نرخ تورم در سال جاری و همچنین در سال‌های اخیر به شدت قدرت خرید کارگران را کاهش داده و زندگی روزمره آن‌ها را با چالش‌های فراوانی مواجه کرده است. این وضعیت نه تنها بر زندگی شخصی و خانوادگی این قشر زحمتکش تأثیر گذاشته، بلکه بر روحیه و انگیزه کاری آنان نیز اثرات منفی داشته است.

طبق اصل ۴۱ قانون کار، دستمزد کارگران باید به گونه‌ای تعیین شود که بتواند زندگی یک خانواده را تأمین کند و با نرخ تورم همسان‌سازی شود؛ اما متأسفانه، در سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که به بهانه کنترل تورم، افزایش دستمزدها به حداقل ممکن محدود شده است. این در حالی است که سهم تورم ناشی از افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با سایر عوامل اقتصادی، درصد بسیار ناچیزی است.

بنابراین ما کارگران و امضاکنندگان این کارزار بر این باوریم که سیاست‌های اقتصادی باید به گونه‌ای تنظیم شوند که نه تنها به کنترل تورم کمک کنند، بلکه عدالت اجتماعی و رفاه کارگران را نیز مد نظر قرار دهند. افزایش منصفانه دستمزدها نه تنها به بهبود شرایط زندگی کارگران کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به افزایش بهره‌وری و انگیزه کاری نیز منجر شود.

ما از جنابعالی به عنوان رئیس‌جمهور و نماینده ملت ایران تقاضا داریم که با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور، اقدامات لازم را برای همسان‌سازی دستمزد کارگران با نرخ تورم انجام دهید. این اقدام نه تنها به بهبود وضعیت معیشتی کارگران کمک خواهد کرد، بلکه به افزایش انگیزه و بهره‌وری در محیط کار نیز منجر خواهد شد.

امیدواریم که با توجه به اهمیت و ضرورت این موضوع، دستورات لازم را برای بررسی و اجرای این درخواست صادر فرمایید و ما را در مسیر دستیابی به حقوق قانونی و انسانی‌مان یاری نمایید.

با تشکر و احترام

 

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 5890 نفر

  • رضا بهادران دکتری حقوق

  • محمدرضا تقی زاده آزاد

  • حسین حبیبی کارگر

  • رعنا تبار اسد لاله کارمند

  • لیلا ذوالفقاری

  • محمد نبی زاده کارمند

  • محمد مردانی افضل کارگر

  • سیدە نشتمان حسینی ازاد

  • Amin Amini تراشکار

  • حسین رحیمی کارگر

  • مریم قرایی کمک حسابدار

  • سام رضایی

  • میثم بیداروند کاخ کارگر

  • امید محمدی خدماتی راه آهن

  • فرزاد صمیمی فر کارگر

  • اصغر بهرامی تراشکار

  • امیرحسین شفاعی کارگر

  • رضا قمری نیروی بخش خصوصی بانک

  • Nemat heydari چرخکار شرکت گونی بافی

  • هادی محمودی کارگر

  • مهدی بیرلوند کارمند

  • بابک یادگاری پور خدمات

  • یزدان علیپور کارمند خصوصی

  • Abdollah Hajnezhad کارگر

  • غلامعلی برزگر کارگر

  • مجید مرادیان اپراتور

  • هادی کریمی کارگر فنی

  • Ali Shahsavari کارگر

  • سید حسن حمیدپور بازنشسته تامین اجتماعی

  • هادی علیزاده کارگر

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات