⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست مهار جریان‌های سایبریِ مذهبی نماهای تفرقه‌انداز؛ اولویت امروز، وحدت ملی و اقتصاد

درخواست لغو امتحانات نهایی پایه یازدهم

#نه_به_امتحانات_نهایی_پایه_پازدهم

درخواست لغو امتحانات نهایی پایه یازدهم

رئیس و اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

شورای عالی آموزش و پرورش

وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام و احترام؛

نظر به تصمیمات اخیر آن شورا در خصوص برگزاری امتحانات نهایی و تغییرات لحظه‌ای در سیاست‌های آموزشی کشور، به استحضار می‌رساند که جامعه فرهنگی، خانواده‌ها و به‌ویژه دانش‌آموزان، بار دیگر متأثر از تصمیماتی شده‌اند که بدون توجه به زمان‌بندی منطقی، شرایط روانی داوطلبان، و تبعات گسترده آن اتخاذ شده‌اند.

متأسفانه، عملکرد پرنوسان و ناپایدار در سطح تصمیم‌گیری کلان، به‌ویژه در نهادهایی چون شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموزش و پرورش، بیانگر پررنگ بودن احتمال غلبه منافع گروهی و رانت‌محور - از جمله مافیای کنکور و امتحانات نهایی - بر مصالح عمومی آموزش و پرورش کشور است. اینکه کمتر از یک ماه مانده به امتحانات نهایی، در جلسه‌ای کوتاه‌مدت، بدون اخذ نظر کارشناسی و بدون لحاظ شرایط اقلیمی، روانی، و منطقه‌ای، تصمیمی اتخاذ می‌شود که سرنوشت میلیون‌ها دانش‌آموز را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، نه تنها ناعادلانه بلکه به‌وضوح مصداقی از بی‌توجهی به حقوق شهروندی، عدالت آموزشی و آینده‌نگری است.

آیا حق نداریم از تصمیماتی چنین بی‌ثبات و مقطعی، که آثار منفی آن گریبان‌گیر کل بدنه آموزش کشور شده است، ابراز نارضایتی کنیم؟ آیا زمان آن نرسیده که یک بار نیز منافع بلندمدت و عمومی دانش‌آموزان، خانواده‌ها، و معلمان - به‌ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار - بر منافع کوتاه‌مدت و سودجویانه گروه‌های خاص اولویت یابد؟

از شما تقاضا می‌شود ضمن بازنگری در این‌گونه تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده و غیرکارشناسی، در آینده نیز با لحاظ زمان‌بندی مناسب، مشارکت واقعی بدنه آموزش، و شفاف‌سازی سازوکار تصمیم‌سازی، اعتماد از دست‌رفته جامعه آموزشی کشور را احیا نمایید.

با احترام

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 6337 نفر

  • آرمین شمسی

  • ادریس خضری

  • محمد بازودراز

  • محمد محمدی

  • سعید امینی

  • ساجده رسولی

  • سمیه سجادی

  • حسن رسول پور

  • ژاله کاوه

  • پرشنگ مینائی

  • سروه تهویل

  • سارا عسگری

  • طوبی بریاجی

  • محمد امینی

  • محمد اشجعی

  • هژیر معروف پور

  • کیان عبدالله پور

  • صلاح خوش نهان

  • شهرزاد کهراریان

  • دیانا سیاه کمری

  • هیرش احمدپور

  • صدف محمدآقایی

  • فردین مصری

  • امین محمدزاده

  • لیلا ابراهیمی

  • کیوان انصاری

  • محمد احمدی

  • مهیاس سمیعی

  • مسعود افشانی

  • ناهید رحیمی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات