درخواست آزادی فوری خانم مریم دلباری

#آزادی_مریم_دلباری

درخواست آزادی فوری خانم مریم دلباری

مقامات محترم قضایی و امنیتی کشور

با سلام

از آن‌جایی که باخبر شده‌ایم سرکار خانم مریم دلباری فعال در حوزه ادبیات و عرفان و جامعه‌شناسی در تاریخ ۱۴۰۴/۲/۱۴ از سوی مقامات قضایی در منزل خود بازداشت شده‌اند، و هم‌اکنون در زندان عادل‌آباد شیراز هستند، ما امضاکنندگان این بیانیه اعلام می‌کنیم که در طول سال‌های آشنایی با ایشان جز دعوت به تفکر، اخلاق، خودشناسی، خداشناسی، بازخوانی راه انبیا و اولیای الهی از طریق متون اصیل ادبی و اسلامی و نگاهی بی‌طرفانه به دین مبین اسلام و مذهب شیعه چیزی ندیده و نشنیده‌ایم و هیچ‌گونه رفتاری که دال بر انحراف دینی یا مذهبی، افراط یا تهدید اجتماعی و عقیدتی باشد مشاهده نکرده‌ایم.

منزل ایشان همواره پناهگاه جوانان و هموطنانی بوده است که در جست‌وجوی معنا از پرتگاه انحراف اخلاقی و عقیدتی به سمت امید و شناخت و تعادل بازگشتند و دوباره با ایران و اسلام و انگیزه‌های پاک زندگی آشتی نموده‌اند.

ایشان با نیک‌خویی، تقوا و ایمان، آزاداندیشی، صداقت و جسارت نمونه‌ای کم‌نظیر از یک بانوی ایرانی و اسلامی اهل اندیشه، پاکدامنی و دعوت‌کننده به سوی دین و حقیقت بوده‌اند.

جای چنین شخصی میان مردم، در دل جامعه و در مسیر خدمت به لایه‌های روشنفکرانه‌ی دین و مذهب که بتواند جاذب جوانان خسته و سرکش باشد، هست.

جای ایشان در بازداشتگاه و زندان نیست.

از مقامات محترم قضایی و امنیتی کشورمان استدعا داریم هرچه زودتر نسبت به بررسی عادلانه‌ی موضوع، و بازنگری و تجدید نظر حکم صادره و آزادی بی قید و شرط ایشان اقدام نمایند.

71%
29 درصد مانده تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 1416 نفر

  • محمدحسن میرزایی محصل

  • محدثه دلباری دانشجو

  • سحر علیزاده عکاس

  • سحر شفابخش عکاس

  • رویا لطفی خانه دار

  • مهسا ماندلاری خانه دار

  • فاطمه ایازی دانشجو

  • راحله شامی پزشک

  • مینا رحیمی آرایشگر

  • مریم پرورش خانه دار

  • فرناز رضایی دانشجو

  • نسترن مانده لاری مهندس نرم افزار

  • شیدا جلالی هیچ

  • Reza abyar Bikar

  • پریا کریمی دانشجو

  • لادن عبداللهی

  • سرگل سلیمانی خانه دار

  • نرگس محمدی خانه دار

  • احمد حسینی

  • الناز کوهی دانشجو

  • نسرین شاهونوند خانه دار

  • ارسلان میثمی ازاد

  • ایلا جعفری

  • مينا غفاري ازاد

  • فرح صیاد بیشه خانه دار

  • فاطمه پرورش دانشجو

  • مریم قرجه دانشجو

  • بهرامی ریران خانه دار

  • فرناز عظیمی خانه دار

  • هدی حمیدپور آزاد

بحث و گفتگو

رضا زینالی : طبق قوانین ثبت احوال کشور تغییر نام های عربی به نام های فارسی غیر قانونی است. کارزاری آماده کردیم که این قوانین تغییر کنن لطفاً حمایت کنید ممنون https://www.karzar.net/238590
💬 پاسخ
علی محمدی : الان در هر کشوری حدود چندین هزار نفر در زندان هستند.. هر کسی تخلفی کنه میبرن زندان بازداشت می‌کنند. کشور قانون داره.دادگاه داره ..حتما یه تخلفی داشتند که بازداشت شدند..مگر میشه هر کسی تخلف کرد بازداشت شد مردم جمع بشن امضا کنند بگن آزاد کنید؟؟؟. کجای دنیا همچین چیزی دیدید؟؟ اگر بی گناه باشه آزاد میشه اگر گناه کار باشه باید محکوم بشه.. کارزار مسخره بهزی ترین چیز در کشور ما شده.. یک روز میگن فلانی را بگیرید...روز بعد فلانی را آزاد کنید...فلانی را وزیر کنید..!!!!!!
💬 پاسخ
هوژین ج : نمیشناسمشون اما امضا کردم حس کردم ادم خوبیه
💬 پاسخ
فاطمه کاشی یارندی : سلام لطفا اول بفرمایید مقامات قضایی به چه اتهام یا جرمی ایشون بازداشت کردند؟ بعد امضا جنع کتید
💬 پاسخ
محمد طه : هر چه مر قانون بگوید همان هست
💬 پاسخ
محمد رضا موحد نساج : با سلام اگر ایشان عمل خلافی مرتکب نشده ؟؟ پس نگران چ هستید اجازه دهید قوه قضاییه وظایفش را انجام دهد
💬 پاسخ
رضا امیری : هر کسی لیاقت آزادی ندارد. کسانی که به دنبال امضای این کارزار هستید، اگر اندک مطالعه ای داشته باشید تصمیم بهتری خواهید گرفت. بدترین تصمیم ها ، تصمیم کورکورانه است.
💬 پاسخ
علی بخش روستایی : عجبا این روزها همه وطن پرست شدند و انگار نه انگار که اینها مردم را تحریک می‌کردند جای جلاد و مقتول چه راحت عوض میشه
💬 پاسخ
روح الله حمیدی : هر کسی لیاقت آزادی ندارد. کسانی که به دنبال امضای این کارزار هستید، اگر اندک مطالعه ای داشته باشید تصمیم بهتری خواهید گرفت. بدترین تصمیم ها ، تصمیم کورکورانه است.
💬 پاسخ
غلامرضا دهقانی : چرا هر منحرفی را میگیرند ، یک عده یک کارزار راه می‌اندازند . خلاف کرده ، باید تاوانش را ببیند .
💬 پاسخ
علی دانش بیان : هر کسی توسط دستگاه قضایی بازداشت میشه باید براش کارزار آزادی بذارن؟ اگر واقعا مرتکب جرمی نشده باشه حتما آزاد میشه ، بااین کار سنگ روی سنگ بند نمیشه
💬 پاسخ
سعید مراثی زاده : سلام میشه بگین ایشون کیست ؟؟؟؟ تا بحال اسم ایشون را قبلا نشنیده بودم اتهام یا جرم ایشان چی بوده ( با مدرک و سند نه طبق شنیده ها )
💬 پاسخ
مصطفی برزگر : دوستانی که این کارزار رو امضاء کردید؛ آیا واقعا تحقیق کردید که این خانم کیه؟ و آیا واقعا غیرقانونی و به ناحق دستگیر شده یا خیر؟
💬 پاسخ
سیداحمد طباطبایی : دخالت در مسایل قضایی با ایجاد کارزار خود نوعی جرم است لذا با توجه به شرایط کشور دقت لازم صورت گیرد
💬 پاسخ
محمد علی لطفی در پاسخ به سیداحمد طباطبایی: ...بنده هم بر این باورم که با ایجاد پست در کارزار و رای گیری نمیتوان شاگرد اول و یا شاگرد آخر را حتی پیشنهاد داد و مغایر با معیارهای زندگی اجتماعی بوده و نوعی منحرف کردن افکار عمومی میشود.
💬 پاسخ
زینب نوری فرد : خدا خیرتون بده که دستگیرش کردن، ایشون داشتن زمینه ایجاد یک فرقه جدید رو مهیا میکردن
💬 پاسخ
مجیدحاجی علیزاده : یعنی نبایدبپرسیم چرا این خانم الان در زندان هست .چرا مادرمن رو زندان نمیکنین یاخود من رو.پس حتما کاری کرده که رفته زندان.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: