اعتراض به سختی امتحانات نهایی دوازدهم تجربی و لغو تأثیر معدل و لغو امتحانات تمام دروس جهت ترمیم معدل برای یک درس

#حق_تحصیل_برابر

اعتراض به سختی امتحانات نهایی دوازدهم تجربی و لغو تأثیر معدل و لغو امتحانات تمام دروس جهت ترمیم معدل برای یک درس

به نام خدا

وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام؛

ما والدین دانش‌آموزان دوازدهم تجربی، با توجه به شرایط نابرابری که در نظام آموزشی کشور وجود دارد، صدای خود را به عنوان نمایندگان خانواده‌هایی که نتوانسته‌اند امکانات کلاس‌های خصوصی و آموزشی را برای فرزندانشان فراهم کنند، بلند می‌کنیم.

دلایل ما برای اعتراض:

۱. نابرابری در دسترسی به آموزش: فرزندان ما به دلیل عدم توانایی مالی، از دسترسی به کلاس‌های خصوصی و آموزش‌های اضافی محروم هستند. این نابرابری باعث می‌شود که آن‌ها نتوانند به‌خوبی با دیگر همکلاسی‌های خود رقابت کنند و شانس موفقیت‌شان کاهش یابد.

۲. فشار بر خانواده‌ها: بسیاری از خانواده‌ها در تلاش‌اند تا هزینه‌های زندگی را تأمین کنند و نمی‌توانند هزینه‌های سنگین کلاس‌های خصوصی را متحمل شوند. این فشار مالی نه‌تنها بر والدین، بلکه بر روحیه و انگیزه فرزندان نیز تأثیر منفی می‌گذارد.

۳. تأثیر بر آینده فرزندان: نتایج امتحانات نهایی می‌تواند تأثیراتی عمیق بر آینده تحصیلی و شغلی فرزندان ما داشته باشد. ما خواستار فرصتی برابر برای ارزیابی توانایی‌های آن‌ها هستیم، بدون اینکه به شرایط مالی خانواده وابسته باشد.

۴. ضرورت تغییر در نظام آموزشی: ما به‌عنوان والدین، معتقدیم که نظام آموزشی باید به‌گونه‌ای طراحی شود که همه دانش‌آموزان، فارغ از وضعیت اقتصادی خانواده‌شان، بتوانند به بهترین شکل ممکن آموزش ببینند و در امتحانات نهایی شرکت کنند.

درخواست ما:

ما از مسئولین و تصمیم‌گیرندگان آموزشی خواهش می‌کنیم که:

• به نابرابری‌های آموزشی توجه کرده و تدابیری اتخاذ کنند که همه دانش‌آموزان از امکانات برابر برخوردار شوند.

• به‌جای تأکید بر کلاس‌های خصوصی و امتحانات نهایی، از روش‌های ارزیابی متنوع‌تری استفاده کنند که شامل پروژه‌ها، آزمون‌های میان‌ترم و ارزیابی مستمر باشد.

• زمان کافی برای آمادگی و مطالعه در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن خود را نشان دهند.

ما به‌عنوان والدینی که نگران آینده فرزندان‌مان هستیم، متحد شده‌ایم تا صدای خود را به گوش مسئولین برسانیم و از حق تحصیل برابر برای همه دفاع کنیم. بیایید با هم برای آینده‌ای عادلانه‌تر و روشن‌تر تلاش کنیم.

به دلیل فوق‌العاده سخت بودن امتحانات، خواستار لغو تأثیر معدل در کنکور هستیم و این غیرمنطقی است که برای ترمیم معدل یک درس، کل دروس را باید دوباره امتحان داد.

با تشکر

5%
95 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 51 نفر

  • طاهره فیروزی شیراز کارشناس مامایی

  • همت علی کاظمی شیراز پزشک

  • فروغ ناهید

  • شقایق محمودی ارومبه دانش اموز

  • عارف محمودی ارومیه دانشجوی دکترا

  • مرضیه کریمی شیراز ماما

  • فاطمه کریمی شیراز کارمند علوم پزشکی

  • رمیصا میری شیراز ماما

  • عیسی خنیفر شوش دانیال آموزگار

  • وحیده شکوهی تبریز ماما

  • رضا صمدی خمینی شهر اصفهان

  • مهدی ستوده نیا سیرجان محصل

  • پوران نوری کرج معلم

  • غلامرضا زوری زاهدان بازنشسته

  • شادی زوری زاهدان محصل

  • سلین خوشنگار اهواز پشت کنکور

  • امیرد جانقلی تهران دانش آموز

  • فاطمه حیدرحسنی

  • غزل حکیمی کرمانشاه دانش آموز

  • مریم رخشانی خانه دار

  • راحله عصایی خرم آباد استاد دانشگاه

  • حنانه معصومی اراک

  • زهرا نصرابادی محلات خانه دار

  • Sina. h اصفهان دانشجو

  • مهسا همتی بندر کنگان دانش آموز

  • یک انسان یه جایی دکتر

  • مریم سلیمی همدان دانش‌آموز

  • مینا سرلک تهران دانش آموز

  • زهرا جوادی اصفهان دانش‌آموز

  • نادر حسنی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات