⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به تبعیض و افزایش ۷۵ درصدی انحصاری حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم
◻️ درخواست ساماندهی یا انحلال صندوق ذخیره فرهنگیان
◻️ درخواست رسیدگی به وضع معیشت فرهنگیان

درخواست محاسبه سوابق بیمه‌ای معلمان ماده ۲۸ از روز اول استخدام

#بیمه_معلمان_ماده۲۸

درخواست محاسبه سوابق بیمه‌ای معلمان ماده ۲۸ از روز اول استخدام

بسمه تعالی

ریاست محترم جمهور

وزیر محترم آموزش و پرورش

ریاست محترم سازمان تأمین اجتماعی

رییس محترم سازمان برنامه و بودجه

اعضای محترم کمیسیون آموزش مجلس

سلام؛

ما جمعی از داوطلبان و پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی ماده ۲۸ وزارت آموزش و پرورش، خواستار اجرای عدالت در زمینه احتساب سوابق بیمه‌ای خود هستیم. بسیاری از ما پیش از ورود رسمی به آموزش و پرورش در مدارس غیرانتفاعی و مراکز آموزشی دیگر مشغول به تدریس بوده‌ایم و دارای سابقه بیمه مرتبط با حوزه آموزش هستیم. همچنین عده‌ای از ما در سال‌های اخیر، طبق وعده دولت، اقدام به پرداخت بیمه دانشجویی کرده‌ایم؛ بیمه‌ای که رسماً اعلام شده بود در آینده به عنوان سابقه شغلی در هر حرفه‌ای (از جمله معلمی) محاسبه خواهد شد.

متأسفانه در حال حاضر این سوابق در حقوق و مزایای ما اعمال نمی‌شود و این امر منجر به تضییع حقوق معلمان تازه‌استخدام شده خواهد شد. با توجه به اینکه حقوق پایه یک معلم تازه‌کار (حدود دوازده میلیون تومان) پاسخگوی هزینه‌های سنگین زندگی و تشکیل خانواده نیست، اعمال سوابق بیمه‌ای از همان روز نخست استخدام می‌تواند بخشی از این مشکل را کاهش دهد و گامی مهم در جهت حفظ شأن و منزلت معلمان و افزایش انگیزه آنان باشد.

از مسئولین محترم وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان تأمین اجتماعی مصرّانه تقاضا داریم که:

۱. سوابق بیمه‌ای مرتبط با تدریس در مدارس و مراکز آموزشی پیش از استخدام رسمی، به عنوان سابقه خدمت محاسبه شود.
۲. بیمه دانشجویی که در سال‌های اخیر با وعده احتساب در سوابق شغلی فروخته شده، به طور کامل اعمال گردد.

اجرای این مطالبه، نه تنها احقاق حق معلمان جوان است، بلکه گامی در راستای ارتقای نظام آموزشی کشور خواهد بود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 28 نفر

  • علی نصرتی

  • گلابه دامود

  • محمدرضا علی پور اصل

  • امیرسامان قاسمی

  • بهزاد شیری سه کرکان

  • سارینا قادری

  • میترا قاسم پور

  • علی رضا

  • آنا هید

  • سیده حسنا میرعالی

  • مریم عزیزی علم آباد

  • سعید میلانی

  • فردین عباسی

  • ali gl

  • محمد حسینی

  • امیرعلی نقی لو

  • مسعود محمدی

  • الهام عابد

  • محمدرضا انتظاریان

  • اسماعیل صبری

  • میم الف

  • زینب خاطری

  • عادل عباس زاده

  • رضیه السادات بکاء

  • عبداله بناوی

  • آسیه آذری دولت آباد

  • علی حاجیان

  • محمد ترابی

بحث و گفتگو

علی محمدی : لطفا با امضا کردن کارزار درخواست عدالت آموزشی واقعی در کنکور 1405 مارا حمایت کنید https://www.karzar.net/261151
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات