⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست حمایت از خانم دکتر نرگس رازانی برای انتصاب ایشان به سمت معاونت و سخنگوی وزارت آ.پ.

درخواست تغییر تأثیر قطعی امتحان نهایی یازدهم به تأثیر مثبت

#تأثیر_مثبت_امتحان_نهایی

درخواست تغییر تأثیر قطعی امتحان نهایی یازدهم به تأثیر مثبت

وزیر محترم آموزش و پرورش

رئیس محترم سازمان سنجش

با سلام و احترام؛

ما جمعی از دانش‌آموزان، والدین و دغدغه‌مندان آموزش در کشور، از مسئولان محترم وزارت آموزش‌ و پرورش و سازمان سنجش کشور تقاضا داریم که تأثیر قطعی امتحانات نهایی پایه یازدهم در کنکور سراسری را به تأثیر مثبت تغییر دهند.

در شرایط فعلی، اعمال تأثیر قطعی نمرات نهایی باعث بروز استرس شدید، بی‌انگیزگی و احساس بی‌عدالتی در میان دانش‌آموزان شده است. امتحانات نهایی در مدارس مختلف، با سطح سختی و کیفیت متفاوت برگزار می‌شوند و در بسیاری از مناطق، امکانات آموزشی و نظارتی برابر با مدارس برتر وجود ندارد؛ در نتیجه، نمرات نهایی نمی‌توانند معیار کاملاً عادلانه‌ای برای سنجش توان علمی همهٔ دانش‌آموزان باشند.

از سوی دیگر، تأثیر مثبت نه‌تنها انگیزه دانش‌آموزان برای تلاش در طول سال را حفظ می‌کند، بلکه عدالت آموزشی را نیز تأمین می‌نماید؛ زیرا تنها زمانی نمرات نهایی اثرگذار خواهند بود که به بهبود رتبه داوطلب کمک کنند و در صورت پایین بودن معدل، آسیبی به آینده تحصیلی او وارد نمی‌شود.

بنابراین، ما خواستار آن هستیم که:

  • تأثیر نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم در کنکور سراسری به‌صورت مثبت اعمال شود، نه قطعی.

این تغییر می‌تواند موجب کاهش اضطراب دانش‌آموزان، افزایش انگیزه برای یادگیری واقعی و ایجاد عدالت آموزشی در سراسر کشور شود.

با احترام و سپاس؛
جمعی از دانش‌آموزان و خانواده‌های دغدغه‌مند نظام آموزشی کشور

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 363 نفر

  • امیررضا گل زاده

  • پرین گلزار

  • امیررضا رضایی

  • پرین گلزار

  • طاهره میرزاد

  • یسنا محمدی

  • رضا حسن وند

  • دکتر عمران حاجی عرب

  • پوریا نقدی

  • احسان شاکر

  • محمد موسایی

  • سیاوش شهریاری

  • عرشیا اکبرپور

  • سید رضا شفیعی

  • ایمانه قسوری

  • علیرضا حسنوند

  • میرمحمد احمدعربی

  • رضا اکبری

  • دانش آموز خ

  • فرشته خشنودند

  • رادین مشحون

  • متین صیادی نیا

  • سیدمهدی موسوی

  • نوید علیجانی

  • ایلیا خسروی

  • حسن فرویل

  • آرش اطمینان

  • مهدی فیلی

  • مهدیار رحیمی

  • مصطفی زاده محمد

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات