⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به طرح غیرمنطقی قطع سهمیه بنزین خودرو تولید سال ۸۵ و قبل آن
◻️ درخواست تکمیل کمربندی پاکدشت (یا یک مسیر برای کاهش محور خاوران امام رضا علیه‌السلام)
◻️ درخواست شناسایی رانندگی برون‌شهری به‌عنوان شغل سخت

درخواست ایمن‌سازی پیچ و ورودی دو راهی روستاهای استرک و جوشقان

#دوراهی_استرک_جوشقان

درخواست ایمن‌سازی پیچ و ورودی دو راهی روستاهای استرک و جوشقان

استاندار محترم اصفهان

استاندار محترم مرکزی

مدیرعامل محترم اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کاشان

با سلام و احترام؛

این نامه به نمایندگی از جمعی از اهالی نگران و دلسوز منطقه و با استناد به اختیارات مردمی، خطاب به حضورتان نگاشته می‌شود تا بار دیگر تذکری باشد بر معضلی بزرگ که سال‌هاست گریبان‌گیر مردم این سامان و مسافران این محور حیاتی شده است.

محور مواصلاتی دو راهی روستاهای استرک و جوشقان، که حلقه اتصال دو استان اصفهان و مرکزی محسوب می‌شود و یکی از مسیرهای اصلی زیارت بارگاه ملکوتی حضرت سلطان علی بن محمدباقر (ع) در مشهد اردهال است، از سال‌ها پیش با یک نقطه بحرانی و بسیار خطرناک مواجه است:

۱. پیچ غیراصولی و بسیار تند: این پیچ به دلیل طراحی نامناسب و عدم دید کافی، یکی از کانون‌های اصلی وقوع تصادفات مرگبار در این جاده بوده است.

۲. ورودی و خروجی غیراصولی روستاها: نحوه اتصال جاده‌های فرعی این روستاها به شریان اصلی نیز به گونه‌ای است که موجب سردرگمی رانندگان و افزایش احتمال بروز سوانح می‌گردد.

متأسفانه این محدوده، به دلیل همین نواقص فنی، شاهد وقوع تصادفات دلخراش متعددی بوده که منجر به جرح و مرگ تعداد زیادی از هم‌وطنان و زائران عزیز شده و غم و اندوه فراوانی را بر خانواده‌های آنان تحمیل کرده است. مردم منطقه سال‌هاست با امید به پیگیری و اقدام فوری مسئولان، چشم به راه اصلاح این قسمت از جاده هستند، اما تاکنون اقدام شایسته و قطعی صورت نگرفته است.

با توجه به موارد فوق، استدعا داریم با عنایت به جنبه‌های زیر، موضوع را در دستور کار فوری و ویژه خود قرار دهید:

· اهمیت ملی، استانی و مذهبی محور: این جاده تنها یک مسیر روستایی نیست، بلکه یک کریدور ارتباطی بین دو استان مهم و همچنین مسیر عبور هزاران زائر بارگاه حضرت سلطان علی (ع) در طول سال محسوب می‌شود.

· آمار بالای تلفات جانی: تداوم وضعیت موجود به معنای ادامه ریسک وقوع حوادث مرگبار برای ساکنین و زائران است.

· مطالبه عمومی و دیرینه مردم: این خواسته، خواسته‌ای عمومی و به حق است که برای تحقق آن اصرار خواهیم ورزید.

درخواست مشخص ما: طراحی و اجرای فوری پروژه‌ای برای اصلاح هندسی پیچ مورد اشاره، تعریض مسیر و ایمن‌سازی ورودی و خروجی روستاهای استرک و جوشقان است.

ما امیدواریم با همت والا و پیگیری جدی شما عزیزان، شاهد رفع این معضل بزرگ و تحقق آرزوی دیرینه مردم و زائران برای داشتن یک سفر ایمن و بدون دغدغه در این محور باشیم.

با سپاس فراوان از توجه و اقدام شما
به امید ایمنی و توسعه پایدار

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 561 نفر

  • مجید حاجی سلطانی

  • محمدرضا نوروزی

  • امیرعباس عبدلی نشلجی

  • سید احمد شمس

  • علی طحان

  • فائزه سادات حسینی

  • محمدجواد sa

  • فاطمه اسدالهی

  • سید مجتبی رزاقی نشلجی

  • علیرضا سلمانی

  • فاطمه حسنارودی

  • زینب یوسفی

  • فاطمه قهوه چی نشلجی

  • محبوبه عبدلی

  • معصومه دانا

  • وجیهه نوروزی

  • محمد مصباح زاده

  • سارا عرب زاده نیاسر

  • علی شربتی

  • زهرا دارابی

  • اویس رحیمی

  • علی سرهنگی جوشقانی

  • طیبه نوروزی

  • علی صفوی

  • محمدرضا نوروزی

  • حسين نيك فرجام

  • امیر خاکپور

  • ابراهیم عطارجوشقانی

  • محسن مصدقیان

  • الهام مزدور

بحث و گفتگو

حاجی سلطانی. مجید : : https://www.karzar.net/275258 با هم امضاء کنیم. ، لطفا امضا کنبد . لطفا لینک کارزار اصلاح جاده مرگ https://www.karzar.net/18867 جاده مراغه به هشترود را در گروهای خود منتشر، امضاء ، اطلاع رسانی و حمایت کنید، رسانه باشیم. . برای نجات جان انسانها امضا کنیم 💬 پاسخ 💬 پاسخ 💬 پاسخ
💬 پاسخ
حاجی سلطانی. مجید : سلام، امضا شد. لطفا لینک کارزار اصلاح جاده مرگ https://www.karzar.net/18867 جاده مراغه به هشترود را در گروهای خود امضا، اطلاع رسانی و حمایت کنید، رسانه باشید . برای نجات جان انسانها امضا کنیم.
💬 پاسخ
بنیامین یداللهی : https://www.karzar.net/84425 درخواست برخورد با موج جهانی موسوم به «کی-پاپ» و گروه موسیقی مخروب «بی‌تی‌اس»👆
💬 پاسخ
رضا زینالی : طبق قوانین ثبت احوال کشور تغییر نام های عربی به نام های فارسی غیر قانونی است. کارزاری آماده کردیم که این قوانین تغییر کنن لطفاً حمایت کنید ممنون https://www.karzar.net/238590
💬 پاسخ
زاگروس روژهلات : سلام پس چرا تا کارزار درست نشود مسئولین به فکر اقدام و عمل نمیفتند؟! مگر بدلیل تصمیم گیری های مهم حقوق چندین میلیونی نمی‌گیرند مگر سرنوشت مردم دستشون نیست؟! پس چرا با کار کم و تصمیم و اقدام ضعیف حقوق بالا میگیرند؟ سفره و لقمه ی حرام یعنی چی؟ و این ها می‌خواهند چه فرزندان و چه ملتی را پرورش دهند؟!
💬 پاسخ
شکوفه یزدانی : امضا شد. باور دارم کارزار ها روشی است که ما مردم عادی میتوانیم برای هم وطن و کشورمان کاری انجام دهیم. لطفا این کارزار را نیز امضا کنید و با هم جلوی سوء استفاده در نبود نظارت درست را بگیریم. https://www.karzar.net/255701
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات