اعتراض دانشجویان خوابگاه دهکده نسبت به خانه‌به‌دوشی و نابرابری خدمات دریافتی نسبت به هزینه موجود

#حمایت_دانشجویان_خوابگاه

اعتراض دانشجویان خوابگاه دهکده نسبت به خانه‌به‌دوشی و نابرابری خدمات دریافتی نسبت به هزینه موجود

بسمه تعالی

مدیر محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
دکتر مجتبی ملکی چوبری

این کارزار از جانب دانشجویانی است که با کلی آمال و آرزو از خانه‌های گرم‌شان دل کنده و به شهر رشت، شهر گرما و صمیمیت، پناه آورده‌اند و خوابگاه دانشجویی، مکانی که از دید هر خانواده امن‌ترین و معقول‌ترین مکان برای زیستن است، را برگزیده‌اند.

در این میان، یکی از گروه‌هایی که بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند، دانشجویان شهرستانی هستند؛ گروهی که حاشیه امن مالی ندارند و بسیاری از این دانشجویان شاغل‌اند و برنامه زندگی‌شان را براساس تقویم آموزشی تنظیم کرده‌اند.

بخشی از این دانشجویان، این روزها ناچار شده‌اند به پانسیون‌ها و اقامتگاه‌های غیردانشجویی، با هزینه‌های بالا و در مواردی سطح امنیت پایین، پناه ببرند؛ وضعیتی که نگرانی خانواده‌ها را نیز تشدید کرده است.

این در حالی است که رابطه دانشجو و دانشگاه در حوزه خوابگاه، رابطه‌ای تعریف‌شده و مبتنی بر قانون است. دانشجو برای یک ترم کامل خوابگاه را رزرو می‌کند، هزینه آن را می‌پردازد و بر همین اساس برای زندگی و تحصیل خود برنامه‌ریزی می‌کند و این، حق مسلم هر دانشجو است که در صورت تعطیلی اجباری خوابگاه و تخلیه اجباری، هزینه‌ای که حقش است را مطالبه کند؛ هزینه‌ای نه چندان اندک که در این وضعیت اقتصادی، در کنار سایر مخارج دانشگاه و امرار معاش، به سختی برای داشتن یک سرپناه پرداخته است.

ما در وهله اول، از شما درخواست بازگشایی خوابگاه و سپس، خواستار مساعدت در جهت بازگرداندن مبلغ اجاره پرداخت‌شده بابت روزهایی هستیم که به اجبار سرپناهمان را ترک کرده‌ایم، چراکه واضح و مبرهن است که این متارکه از روی خواست و اراده نبوده و ما در کمال احترام از آنجا رانده شده‌ایم.

پیشاپیش از همکاری شما نهایت تشکر را داریم.


این کارزار توسط نویسنده متوقف شده است.

امضاکنندگان: 87 نفر

  • زهراشیری نوکنده تالش دانشجو

  • کیمیا حسین تبار بابل دانشجو

  • عالیه مشتاقی تالش دانشجو

  • نسترن بازدار کرج دانشجو

  • شیلان لطفی ایلام تکنسین ارتوپدی

  • فاطمه امیدوار رودسر دانشجو

  • حدیث اسفندیاری قزوین دانشجو، تولید محتوا

  • بیتا کریمی رشت سالندار

  • نازنین زارعی کرمانشاه

  • ستایش کریم زاده

  • آیناز فدائی گرمسار مغازه آرایشی بهداشتی

  • روژین رسولی تهران

  • یلدا خانه زر رودسر سئو و طراح سایت

  • شیدا رایان فر

  • سارا همراه پور دانجشو

  • میترا محمدی رشت دانشجو

  • مریم رضاپور خلخال دانشجو

  • نسترن آقاپور آستارا دانشجو

  • مریم علی زاده کرمانشاه سالن زیبایی

  • الهه احمدی لنگرود دانشجو

  • نگین اقراری سیاهکل

  • کوثر وزمان تهران دانشجو

  • هستی نظرپور کرج معلم و منشی

  • شیدا بویری چهارمحال و بختیاری

  • هاشمی نسب رشت دانشجو

  • نگار نصیری

  • ستایش عظیمی اصفهان کمک مربی

  • کیمیا کرمی رشت دانشجو

  • اسرا خالدیان سلمانشهر دانشجو

  • فائزه یعقوبی قزوین دانشجو

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات