⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست تقویت سازوکارهای شفاف حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شهروندان
◻️ درخواست آزادی نیما تکیدو، یوتیوبر مشهور
◻️ درخواست انتقال امتحانات نهایی به بعد از اربعین حسینی و اصلاح فرجه‌های امتحانی

درخواست رفع فیلترینگ بازی‌های ویدیویی

#رفع_فیلترینگ_بازی

درخواست رفع فیلترینگ بازی‌های ویدیویی

وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

رئیس محترم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه 

بازی کردن جرم نیست؛ حق دسترسی نوجوانان به بازی‌های ویدیویی را محدود نکنید!

برای بسیاری از نوجوانان، بازی‌های ویدیویی فقط یک سرگرمی نیستند؛ دنیایی هستند که در آن استرس‌ها را فراموش می‌کنند، با دوستانشان ارتباط می‌گیرند، شادی می‌سازند و لحظاتی از فشارهای روزمره دور می‌شوند. در کشوری که امکانات تفریحی محدود است و نوجوانان با فشارهای درسی و ذهنی زیادی روبه‌رو هستند، این سرگرمی می‌تواند نقش مهمی در بهبود حال روحی و نشاط آن‌ها داشته باشد.

اما فیلترینگ بسیاری از بازی‌ها و سرویس‌های مرتبط، دسترسی آنان را سخت و پرخطر کرده است. نوجوانان برای تجربه یک سرگرمی ساده و سالم، مجبور به استفاده از ابزارهای ناامن دور زدن فیلترینگ می‌شوند؛ وضعیتی که هم خطرناک است و هم ناعادلانه.

این محدودیت‌ها باعث ناامیدی، احساس محرومیت و فاصله گرفتن نوجوانان ایرانی از هم‌سن‌وسالانشان در جهان شده است. بسیاری از مهارت‌های مهم مانند یادگیری زبان، کار تیمی، صبر، تمرکز و حتی مسیرهای شغلی آینده در دنیای امروز از همین بازی‌های ویدیویی شروع می‌شود.

ما امضاکنندگان این کارزار معتقدیم که نوجوانان ایرانی نیز حق دارند از سرگرمی سالم، امن و مدرن بهره‌مند شوند. از مسئولان می‌خواهیم با بازنگری در سیاست‌های موجود، شرایط دسترسی منطقی و بدون محدودیت‌های غیرضروری را فراهم کنند.

صدای ما، صدای میلیون‌ها نوجوان، خانواده و علاقه‌مند به بازی‌های ویدیویی است.

امیدواریم شنیده شود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 20 نفر

  • الایلب الیبشسیبش

  • محمد حسین غلامی

  • محمد متین عاشوری

  • آروین علیمرادی

  • ارمیامشکینی فر

  • سروش اسفندیاری

  • ایلیا صادقی

  • محمد تیام کیهانی

  • طاها تسلیمی

  • دانیال عطایی نیا

  • امیر عباس جهرانی

  • اشکان رضایی

  • آراد بدرقه

  • علی نیکو

  • مهدی مانسل Mahdi Mansel

  • علی شیری

  • پارسا رامه

  • متین یاوری

  • نایف طرفی

  • سید رضا بلوک

بحث و گفتگو

علی شیری : اصلاح دانشگاه آزاد https://www.karzar.net/329434
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات