مطالبات مردم از سران کشور در شرایط حساس جنگی

#مطالبه_مردم

مطالبات مردم از سران کشور در شرایط حساس جنگی

بسمه تعالی

رئیس و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

رئیس محترم جمهور

وزیر محترم اطلاعات

۱- وحدت میان مردم هرگز از بین نرفته و نخواهد رفت. اما وحدت میان مردم و مسئولی که خیانت می‌کند، باید از میان برود تا افرادی که تحت تأثیر تهدید و تطمیع هستند نتوانند انقلابیون را فریب داده و مسیر انقلاب را منحرف کنند. هرچه سریع‌تر اختیار امور مملکت را از افراد مسئله‌دار سلب کنید. از تمامی نمایندگان مجلس درخواست می‌شود در انتخابات پیش‌روی ریاست مجلس در خردادماه، ترکیب هیئت‌رئیسه را به‌طور کامل تغییر دهند. (برگزاری به‌موقع انتخابات ریاست مجلس در اوایل خرداد و تغییر رویه مجلس)

۲- ضمناً عدم بازگشایی مجلس در شرایط فعلی و تصمیمات مقطعی حساس یعنی کنار زدن جامعه از تصمیمات سران حکومت و این خود خیانتی به خون همه شهدا است و صبر آحاد ملت بر این تصمیمات دیکته شده، محدود خواهد بود. لذا به ملت مبعوث شده احترام بگذارید. از جهت احتمال ترور مجلس، دو نکته باید بیان شود: یکی اینکه مجلس کشورهای متخاصم مثل آمریکا باید تهدید متقابل شود و دوم اینکه از خود نمایندگان رای‌گیری شود تا مشخص شود آیا از جلسه حضوری ترس دارند یا نه و ملت نماینده‌های خود را بشناسند. ضمناً طبق گفته وزیر امور خارجه که دو روز قبل از شهادت رهبر در مورد ترور ایشان گفته بودند که ساختار سیاسی کشور به سرعت جایگزین می‌کند و افراد مشابه زیاد هستند، این قانون برای اعضای دولت و مجلس هم صدق می‌کند. (بازگشایی مجلس و برگرداندن اثر جامعه و ملت بر تصمیمات اجرایی دولت بر اساس ادعای وزیر امور خارجه)

۳- چگونه است که با بسته شدن تنگه هرمز که هدفش گران کردن قیمت نفت برای شکستن تحریم‌ها بود، توسط عده‌ای در داخل کشور (با مکانیزم توییت یا مذاکره و...) خنثی می‌شود؟ آیا در این ثبات قیمت نفت منافعی برای افراد یا گروه‌هایی وجود دارد؟ لازم است در این خصوص سایت‌های قمار و شرط‌بندی آمریکا و ارتباط آن با مواضع سیاسیون ما مشخص شود. (شفافیت سیاست‌های شل کن سفت کن روی تنگه هرمز)

۴- ما همچنان منتظر عذرخواهی مسئولان بابت اعلام جشن پیروزی در جنگ، هم‌زمان با چهلم رهبر شهید هستیم؛ همان شبی که اعلام شد آمریکا تسلیم شروط ده‌گانه جمهوری اسلامی ایران شده است. اصولاً کسی که می‌خواهد از منطقه برود مذاکره برایش معنا ندارد؟ پس چرا هنوز پس از مدت‌ها گذشتن از خیانت آتش‌بس (جام زهر ۲) به‌صورت کاملاً یکطرفه، مشابه جنگ ۱۲ روزه، آتش‌بس بدون قید و شرط در جریان است؟ اگر این خیانت به خون شهدا از اول تاریخ تا انتهای آن نیست، پس چه می‌تواند باشد؟ ضمناً ما منتظر معذرت‌خواهی تیم مذاکره‌کننده بابت عدم پیگیری شروط رهبر انقلاب در مذاکره پاکستان و صحبت در مورد صنعت هسته‌ای (ممنوع) از ریاست تیم هستیم. (معذرت‌خواهی مسئولانی که سهواً راه خطا رفتند و محاکمه آنان که عمداً بارها خطا می‌کنند)

۵- زین پس کشتی‌های فرانسوی که می‌خواهند از تنگه عبور کنند باید باند منافقین ساکن در آن کشور را به‌صورت تمام و کمال تسلیم دولت ایران نمایند. (معامله کشتی‌های فرانسه با سران منافقین ساکن فرانسه)

۶- محل مصرف نفت کشورهایی که مجوز عبور از تنگه هرمز دریافت می‌کنند باید به‌طور دقیق مشخص شود تا از دور زدن محدودیت‌ها جلوگیری گردد. ممکن است کشوری بیش از نیاز خود نفت دریافت کند و آن را در مسیر یا بنادر واسط به کشتی‌های دیگر منتقل نماید. (نظارت بر محل مصرف نفت کشورهای گذرنده از تنگه برای دور نخوردن تحریم آن جهت شکستن تحریم‌های ۴۰ ساله)

۷- قبل از قحطی و گرانی و حمله دشمن، کار نفوذی‌ها را یک‌سره کنید. منافق ۹ تا موضع خوب دارد، یک موضع بد که در نظر ملت خطا و از روی خوش‌خیالی به نظر برسد، در حالی که هر عاقلی می‌داند که خطا یک بار است نه چند بار. لطفاً برای افراد مشکوک در رأس حکومت از وزارت اطلاعات استعلام مواضع سه سال اخیر را بررسی نمایید. (شفافیت عمومی در بررسی پرونده‌های افراد مشکوک به نفوذ و مخالف جریان مقاومت و ولایت)

۸- ماهواره‌بر امید یعنی ما می‌توانیم خاک آمریکا را هم هدف بگیریم. چرا از زدن زیرساخت ترسیدیم؟ ما بعد از شهادت رهبرمان دیگر هیچ زیرساختی برایمان مهم نیست، این حرف همه مردم ولایت‌مدار و انقلابی است. زدن زیرساخت انرژی در منطقه کاری از پیش نمی‌برد که هیچ، فقط راه را برای نفوذ بیشتر آمریکا و اسرائیل فراهم می‌کند. ما باید مقابله‌به‌مثل کنیم و هشدار بدهیم باید مجلس نمایندگان آمریکا و زیرساخت‌های خودشان هدف قرار گیرد و هیچ توجیهی ندارد که این کار نشود. ضمناً نمی‌توانند بمب اتم بزنند چون ایران هم توان مقابله‌به‌مثل (مستقیم یا با واسطه) دارد. (پاسخ به زدن تأسیسات و زیرساخت باید به داخل خاک آمریکا کشیده شود)

۹- در صورتی که یک نقطه ایران حتی تهدید دقیق به حمله اتمی شود، عواقب حمله اتمی به خاک آمریکا و سایر کشورهای ناتو بر عهده جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود و این را از قبل باید اعلام نمایید تا خسارتی جبران‌ناپذیر تحمیل نشود. (تهدید متقابل آمریکا و اسرائیل حتی در پاسخ به کوچک‌ترین حمله اتمی)

۱۰- با ادامه سکوت میدان و بی‌کفایتی برخی مسئولین (عمداً یا سهواً) و یا ادامه مذاکره پنهانی، هیچ پایگاه آمریکایی جمع نمی‌شود، هیچ! فضا برای گرانی و اغتشاش و کودتایی دیگر فراهم می‌شود. لذا خواهشمندیم در مرحله اول عوامل شبهه کودتای دی را به‌صورت علنی محاکمه کنید و پس از آن ضربه قاطع به پایگاه‌های آمریکایی-اسرائیلی به کمک بازوهای جبهه مقاومت بزنید تا دیر نشده، مطالبه رهبر عزیزمان قبل از آتش‌بس روز چهلم، دفاع پشیمان‌کننده بود نه آتش‌بس تحت لفاظی‌های متخاصمان. علمای اسلام به داد اسلام برسید از دست جاهلان و غرب‌گرایان. (ضربه قاطع تا فراری دادن مزدوران و پایگاه‌های متخاصم از منطقه)

۱۱- هرچه بیشتر وقت تلف کنیم، جنگ بعدی سخت‌تر خواهد بود و عواقب بدتری خواهد داشت. ایران باید جنگ را منطقه‌ای کند یعنی پای کشورهای دیگر به جز دارندگان پایگاه متخاصم را هم با سیاستی خاص وسط بکشد. این باعث کاهش ضرب حملات به ایران و حتی فراهم شدن شرایط برای بازپس‌گیری استان بحرین خواهد شد. (معنی درست جنگ منطقه‌ای و برای پس گرفتن استان بحرین)

۱۲- هند برای عبور کشتی از تنگه هرمز باید اسرائیل را تحریم کند. (تحریم اسرائیل توسط کشورهای ذینفع تنگه)

۱۳- به تمام مسئولین اعلام کنید در جنگ بعدی که در اوج فشار انرژی و فشار اقتصادی می‌باشد، به محض شروع درگیری داخلی، به خود اسرائیل حمله موشکی شود. این را از قبل اعلام نمایند. ضمناً اعلام شود در جنگ بعدی هر گونه اعلام آتش‌بس به هر دلیلی خیانت محسوب شده و مردم، مسببان و پروژه‌بگیران را رها نخواهند کرد. تا پشیمانی کشورهای منطقه از حضور آمریکا و خلع سلاح کامل رژیم صهیونیستی توسط اروپا هیچ آتش‌بس و عبور و مرور کشتی از تنگه هرمز و باب‌المندب انجام نخواهد شد. (عدم آتش‌بس در جنگ بعدی تا رفتن تمام پایگاه‌های آمریکا از منطقه بدون هیچ گونه مذاکره و تهدید اروپا برای خلع سلاح اسرائیل و تحریم آن)

۱۴- حمله وحشیانه به مدرسه میناب در ساعت مدرسه و آن هم در شروع جنگ آمریکا علیه ایران، حتی به منظور نابودی تسلیحاتی خیالی در آنجا می‌توانست در شب انجام شود یا با اطلاع قبلی. لذا از نماینده ایران در سازمان ملل و سایر سفارت‌خانه‌های ایران جهت طرح دعوی با این مضمون علیه آمریکا و اسرائیل در تمام مبادی بین‌المللی لازم است که انجام شده و گزارش پیگیری آن خدمت مردم شریف ایران در هر مرحله‌ای اعلام گردد. (طرح دعوی نسبت به جنایت شیطان‌پرستانه میناب هم حقوقی و هم نمادین)

۱۵- با توجه به تجربه پیشین اجرای سیاست «شوک درمانی» و پیامدهای نامطلوب آن، به‌ویژه در شرایط حساس و بحرانی، اجرای مجدد سیاست‌هایی نظیر آزادسازی قیمت‌ها یا حامل‌های انرژی، از جمله بنزین، نوعی خیانت محسوب می‌شود و تبعات ناشی از آن بر عهده شما خواهد بود و این بار مردم انقلابی به این خیانت پاسخ محکمی خواهند داد. (اجرا نکردن سیاست بدون نظارت مجلس و اجرا نکردن آن)

۱۶- اگر چنانچه مسئولی توانایی مدیریت ارگان یا بخش و سازمانی را در شرایط فعلی ندارد، کار را کتباً به نیروهای جهادی بسیج واگذار نماید؛ مثل نظارت بر بازار و اجرای احکام آن یا انجام واردات و صادرات در این شرایط جنگی. (جایگزینی افراد بی‌کفایت با نیروهای متعهد)

با تشکر فراوان از ملت مبعوث شده جمهوری اسلامی ایران و مسئولین خدمت‌گذار و مجاهد

17%
83 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 174 نفر

  • سجاد عباسی بوشهر

  • عباس محمدی بوشهر

  • علیرضا منصوری بوشهر

  • محمد امین زارعی بوشهر

  • سید علی موسوی بوشهر

  • محسن منفردی بوشهر

  • مجید حسن‌زاده بوشهر

  • بهمن بهمنی بوشهر

  • حسین اکبری بوشهر

  • علی صبوری خ

  • محمد سجاد میرزازاده خراسان رضوی

  • محمد حسین بحرانی بوشهر

  • علی بردستانی بوشهر

  • حسن مرادی بوشهر

  • علی مرادی بوشهر

  • محمد دیبا بوشهر

  • سیدحسن موسوی تهران

  • نادر زارعی بوشهر

  • ابراهیم دیبا بوشهر

  • علی بردستانی بوشهر

  • زینب مرادی بوشهر

  • خدیجه محمودی نیا بوشهر

  • اسماء غلامی بوشهر

  • جهانگیر عبدالهی بوشهر

  • راضیه استادی پور بوشهر

  • عسل پریدار بوشهر

  • زیبا مغدانی بوشهر

  • هوشمند مریم بوشهر

  • محمد باغبان بوشهر

  • ابراهیم زارع بوشهر

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات