درخواست تبدیل وضعیت مستقیم «نیروهای نهضتی» پیمانی به استخدام رسمی بدون آزمون مجدد

#تبدیل_وضعیت_نیروهای_نهضتی

درخواست تبدیل وضعیت مستقیم «نیروهای نهضتی» پیمانی به استخدام رسمی بدون آزمون مجدد

 وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام

موضوع: درخواست تبدیل وضعیت مستقیم «نیروهای نهضتی» پیمانی به استخدام رسمی بدون آزمون مجدد

ما، جمعی از نیروهای نهضتی آموزش و پرورش، که ابتدا برای پیمانی‌شدن، در آزمون داخلی با نشر عمومی شرکت کردیم و پذیرفته شدیم، پس از آن، بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، دوره یک‌ساله مهارت‌آموزی را در دانشگاه فرهنگیان با موفقیت گذراندیم و در آزمون اصلح (جامع) دانشگاه فرهنگیان نیز قبول شدیم.

اکنون، با وجود طی‌کردن این مسیر، برای تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی دوباره در آزمون شرکت کنیم. این آزمون مجدد برای نیروهای نهضتی توجیه منطقی و قانونی ندارد، زیرا:

۱. ما برای پیمانی‌شدن، آزمون داخلی را با موفقیت گذرانده‌ایم.

۲. طبق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، جذب ما مشروط به گذراندن دوره یک‌ساله مهارت‌آموزی بوده و ما این دوره را با موفقیت طی کرده‌ایم.

۳. در آزمون اصلح دانشگاه فرهنگیان قبول شده‌ایم. طبق اعلام دانشگاه فرهنگیان، صدور حکم پیمانی و شروع فرآیند تبدیل وضعیت استخدامی مهارت‌آموزان، مشروط به دریافت گواهی گذراندن دوره مهارت‌آموزی و کسب موفقیت در آزمون اصلح است.

۴. سال‌ها در آموزش و پرورش سابقه تدریس و خدمت داریم.

نکته کلیدی این است که آزمون جدید تبدیل وضعیت، برای کارکنان پیمانی طراحی شده که در زمان استخدام، بدون شرکت در آزمون‌های استخدامی با نشر عمومی، به‌صورت پیمانی استخدام شده‌اند. اما ما نیروهای نهضتی، پیش از پیمانی‌شدن در آزمون داخلی شرکت کرده و پذیرفته شده‌ایم.

بنابراین، برگزاری آزمون مجدد برای نیروهای نهضتی به معنای نادیده‌گرفتن مسیر طی‌شده و تأیید صلاحیت قبلی ماست.

از وزیر محترم آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی کشور تقاضا داریم فرآیند تبدیل وضعیت نیروهای نهضتی را بدون آزمون مجدد و بر اساس سوابق موجود (گذراندن دوره مهارت‌آموزی ماده ۲۸، قبولی در آزمون اصلح و سابقه تدریس)، به استخدام رسمی ارتقا دهند.

امضاکنندگان: نیروهای نهضتی پیمانی آموزش و پرورش

 

14%
86 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 138 نفر

  • سیامند جهانی

  • بهروز بستان پیرا

  • سید حمزه موسوی

  • کبری قهرمانی ترک امیر

  • زینب امیدی

  • خدیجه نظرب

  • بتول حسین نیا

  • ام کلثوم خادم پور

  • اعظم عرب زاده

  • فهیمه طاهری باد محمود

  • سیده نرگس موسوی

  • زینب محمدی

  • مبارک رحیمی

  • اسما گلمرادی

  • سیروس حسنوند

  • پروین کرمیان

  • فرزانه صحرایی

  • زینب محمدی

  • سمیه ترابی میرزائی

  • سمانه خواجوی

  • زینب حاتمی حسن گاویار

  • معصومه خدایاری

  • مریم جاوید

  • فرشته علی پور

  • ابراهیم نوری کوله مرز

  • معصومه جهانی

  • مهناز کیماسی

  • سیدسیروس حسینی سبزه خانی

  • کبری صادقی اسداباد

  • مهسا حسینی

بحث و گفتگو

رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات