⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برگزاری مجازی امتحانات پایان‌ترم دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
◻️ درخواست برگزاری مجازی امتحانات و اجرا عدالت آموزشی
◻️ درخواست معافیت دانشجویان ممتاز دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از آزمون جامع

درخواست رسیدگی به نحوه مدیریت کارگروه تخصصی الهیات دانشگاه پیام نور مرکز خرم آباد

#تغییر_مدیریت_گروه_الهیات

درخواست رسیدگی به نحوه مدیریت کارگروه تخصصی الهیات دانشگاه پیام نور مرکز خرم آباد

ریاست محترم دانشگاه پیام نور لرستان


با سلام
طبق گزارشات و اعتراضات فراوان از سوی دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد الهیات آن دانشگاه نسبت به عملکرد ضعیف مدیریت گروه الهیات این دانشگاه و حواشی ایجاد شده در چند ماه اخیر که حاکی از تصمیماتی بعضاً شخصی و نه با محوریت قانون و همچنین برهم زدن فضای رشته تحصیلی الهیات که نشان از ضعف ایشان در اتخاذ تصمیمات مناسب را در برداشته است.
اکنون شاهد به وجود آمدن شرایط موجود هستیم و مستند به گزارشات ارسالی دانشجویان به محضر شریفتان تقاضامندیم با قید فوریت نسبت به تغییر شرایط موجود و بهبود وضعیت نامناسب این رشته و رفع سرگردانی دانشجویان واحد پایان نامه و کلیت این رشته در نداشتن کارگروه تخصصی رشته الهیات که تماما اعضای آن دارای سابقه و پیشینه رشته متناسب با کارگروه تخصصی باشند, اقدام فرمایید.
تقاضا داریم ضمن دستور فوری نسبت به رفع حواشی ایجاد شده نسبت به تشکیل کارگروه اقدام و نسبت به بهبود شرایط این رشته اقدام نمایید امیداست با ورود به موقع حضرتعالی شاهد اتفاقات مؤثر در این حوزه تخصصی شده و به زودی شرایط به حالت طبیعی خود بازگردد.


با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 60 نفر

  • زینب درویشی پستکوهی

  • امیر اسدی ذهابی

  • قاسم بیت نصیر

  • علی نظری

  • فریبا اسکندری

  • فروزان رضایی

  • مریم صادقی درویشی

  • طاهره حیدری

  • زهرا قاسمزاده

  • کلثوم‌ موسوی

  • بهزاد حسنوند

  • ایران آزادی

  • نرگس سالاروند

  • نجات پود

  • حدیث مومنی

  • لیلا محمدپور

  • هدیه عبدالخانی

  • الهه رضایی آزاد

  • فاطمه سپیدنامه

  • افشین کرمی چمه

  • صابر شریفی

  • بدری چگنی

  • ناصر سلیمانی

  • سیدقاسم مقدمیان نجات

  • حاجی رحیمی

  • آفاق سیدیان

  • قاسم کرمپور

  • خانم گودرزی

  • معصومه عباسی اصل

  • سیدحمدالله موسوی

بحث و گفتگو

علی نظری : چرا ما دانشجویان با توجه به مشکلات مالی که داریم باید بازیچه دست کسانی باشیم که فقط میخواهند خودشان سود ببرند
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات