⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ دخترکشی را متوقف کنید
◻️ درخواست حذف همیشگی سربازی اجباری
◻️ درخواست تشکیل استان لارستان

درخواست فعال‌سازی سرویس RCS در تمامی اپراتور‌های موبایل

#فعال_سازی_rcs

درخواست فعال‌سازی سرویس RCS در تمامی اپراتور‌های موبایل

وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

با سلام؛

در زمان‌های قدیم، تنها گزینه در دسترس کاربران پیام کوتاه بود. سرویس پیام کوتاه به کاربران اجازه می‌داد پیام‌های متنی را در یک محدوده مشخص دریافت کرده یا ارسال کنند. در ادامه ویژگی ارسال فایل‌های چند‌رسانه‌ای در اختیار کاربران قرار گرفت و پس از آن‌که نرخ نفوذ اینترنت در جامعه افزایش پیدا کرد، قابلیت‌ها و طراحی‌های جدیدتری در دسترس قرار گرفتند تا رویکرد ارسال پیام کوتاه متنی نقش کم رنگی در زندگی مردم پیدا کند.

گوگل برای آن‌که ویژگی ارسال پیام کوتاه در اندروید را بهبود بخشد ویژگی جدیدی به‌نام RCS را اولین بار در سال ۲۰۱۸ میلادی معرفی کرد. سرویس فوق سرنام واژه Rich Communications Services است و به لحاظ طراحی ظاهری و رابط کاربری شباهت زیادی به پیام‌رسان‌های محبوب همچون واتس‌آپ و تلگرام دارد. همان‌گونه که اشاره شد برای بهره‌مندی از ویژگی RCS لازم است تا اپراتورهای مخابراتی شبیه به سرویس‌های ۴G استاندارد فوق را در اختیار کاربران قرار دهند. در برخی از کشورها پشتیبانی از ویژگی فوق ارائه شده و برخی دیگر نیز در نظر دارند ویژگی فوق را در اختیار کاربران قرار دهند.

عملکرد RCS شبیه به سرویس پیام‌رسانiMessage ارائه شده از سوی اپل است. سرویس فوق به کاربران اجازه می‌دهد زمانی که در حال چت شخصی یا گروهی هستند، عکس یا ویدیوهایی را برای طرف مقابل ارسال کرده و اگر کاربری به پیام شما پاسخ داد، اعلانی دریافت کنید تا متوجه شوید پیام شما توسط کاربران مطالعه شده است. درست به همان شیوه‌ای که پیام‌رسان‌های محبوب امروزی این‌کار را انجام می‌دهند. اطلاع از این‌که چه کاربری فعال است، یکی از ملزومات مهم پیام‌رسان‌های امروزی است که RCS از قابلیت فوق پشتیبانی می‌کند.

همان‌گونه که می‌دانیم در پیام کوتاه کاربران با محدودیت ۱۶۰ کاراکتر در هر پیام روبه‌رو هستند که خوشبختانه ویژگی RCS این محدودیت را به ۸۰۰۰ هزار کاراکتر افزایش داده است. دومین مزیت RCS در استانداردسازی قابلیت‌های موجود در iMessage اپل مستتر شده است؛ و به تازگی شرکت اپل نیز این استاندارد RCS را قبول کرده و قرار است در سال ۲۰۲۴ میلادی این استاندارد پیام‌رسانی بین تمام گوشی‌ها از جمله اندروید و آیفون باشد‌.

از وزیر ارتباطات درخواست می‌کنیم که این سرویس RCS را برای همه ما ایرانیان فعال کنند تا بتوانیم از این بستر خوب و کاربردی در طی روز استفاده کنیم.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1 نفر

  • علی حسینی

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: