⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ به داد فرهنگیان برسید!

اعتراض و مخالفت با خرید اجباری خودروی دنا پلاس آپشنال شرکت ایران خودرو

#دنا_پلاس_اتومات_توربو

اعتراض و مخالفت با خرید اجباری خودروی دنا پلاس آپشنال شرکت ایران خودرو

بسم الله الرحمن الرحیم

 

جناب آقای عباس علی‌آبادی
وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت

جناب آقای سید محمدرضا سید نورانی
رئیس محترم شورا و مرکز ملی رقابت

جناب آقای حسین فرهیدزاده
سرپرست محترم سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان

سلام علیکم

(لطفاً به قسمت "عنوان نمونه" انتهای تقاضانامه توجه ویژه‌ای مبذول فرمایید)

همانطور که مستحضرید ما دارندگان نوبت در سامانه یکپارچه خودرو به علت ناتوانی در خرید خودرو در بازار آزاد و متناسب با درآمد خود در دور اول سامانه یکپارچه ایران‌خودرو ثبت نام کردیم و خواستار ورود نهادهای مربوطه در خصوص رویکرد عجیب و غیر منتظره شرکت ایران‌خودرو در زمینه زیر هستیم:

۱- افزایش قیمت عجیب به اسم ارتقا یافته:

شرکت ایران‌خودرو از همان ابتدای سال مهار تورم و حمایت از تولید به بهانه‌ی ارتقا کیفیت خودرو و نصب استانداردهای ۸۵‌گانه با هماهنگی وزارت صمت و شورای رقابت و سازمان حمایت، اقدام به افزایش ۴۰ درصدی محصولاتش کرده و در نیمه دوم سال با وجود تثبیت دلار ۵۰ تومانی و تورم، درخواست افرایش قیمت مجدد داشته و پس از ناامیدی از کسب مجوز برای گرانی خودرو اقدام به ترفند عجیب برای افزایش قیمت سرسام‌آور خودرو به بهانه ارتقا و نصب استانداردهای ۸۵گانه و آپشن‌های جدید کرده؛ در حالی که این آپشن‌ها هیچ هم‌خوانی با افزایش سنگین قیمت خودرو ندارد و ما از نهادهای مربوطه خواستار بررسی مجدد مصوبه جلسه ۶۱۵ شورای رقابت برای تعدیل قیمت خودرو هستیم.

۲- تبدیل اجباری:

شرکت ایران‌خودرو در دعوت‌نامه‌های ارسالی اولویت زمستان ۱۴۰۲ و بهار و تابستان ۱۴۰۳ اقدام به اجبار مشتری به تبدیل خودرو ثبت‌نامی به کلاس جدید یعنی ارتقا یافته کرده (طبق مصوبه شماره... شورای رقابت خودروهای ارتقا یافته جز محصولات جدید هستند) که مغایر با مقررات سامانه یکپارچه خودرو در دور اول ثبت‌نام و صحبت‌های وزیر محترم صمت در خصوص عدم اجبار طرح جایگزینی خودرو می‌باشد. لازم به ذکر است در دور اول که ایران‌خودرو شرکت داشت بند تغییر تیپ و مدل خودرو در سامانه یکپارچه وجود نداشت و در دور دوم وقتی این بند و عبارت به سامانه اضافه شد که ایران خودرو شرکت نداشت. لذا ما خواستار خودروی اولیه با همان تیپ و کلاسی که ثبت نام کردیم هستیم.

به عنوان نمونه خودروی "دنا پلاس اتومات توربوشارژ" که مشتریان بابت آن ثبت نام کرده‌اند و بخشی از هزینه‌ی آن را در زمان وکالتی کردن حساب‌ها نزد بانک به ودیعه گذارده‌اند و بیش از یک سال انتظار کشیده‌اند، به بهانه‌ی ارتقا یافتن و نصب آپشن، با خودروی "دنا پلاس آپشنال" با قیمت بسیار گران‌تر از طرف شرکت ایران خودرو جایگزین شده و شرکت مزبور در صدد تحمیل این خودروی به اصطلاح ارتقا یافته و گران به جای خودروی اولیه‌ای که مشتریان خواهان آنند و قیمت بسیار کمتری دارد، می‌باشد؛ لذا از حضرات عالی تقاضا داریم این تصمیم شرکت ایران خودرو را لغو نموده و همان خودروی اولیه‌ی "دنا پلاس اتومات توربو شارژ" را به مشتریان عرضه بدارید.

با تشکر/ امید که سخن مردم همیشه در صحنه، به سمع مسؤولین با شرف و غیرتمند برسد.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 649 نفر

  • محمد حسین قریبی زاده

  • مهدی قریبی زاده

  • محسن آریایی نژاد

  • مهدی جلالی پور

  • فائزه کاظمی

  • احسان امیری

  • بهنام پارسا

  • عدنان حمید

  • هادی رجالی

  • حمیدرضا خلیلی زده

  • آیت تاتی

  • اسماعیل محمدی

  • محمود محمود

  • سیده هدیه عیسی زاده

  • محمد حسین جوتن

  • علی عزیزیان

  • قهرمان رمضانی

  • سيدحسين موسویان

  • موسی عیدی زاده

  • سید بهبود موسوی

  • محمد هادی شفیعی

  • سینا فلاحت

  • هادی سلامی

  • ایمان اعصامی

  • سئو حامد نورحسینی

  • صدیق

  • علی علیزاده

  • رضا پیر هادی

  • امین برفی زاده

  • قاسمامیری نیا

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات