⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست حذف امتحان نهایی سال ۱۴۰۵

درخواست حذف پیمانکار نیروی انسانی و جمع کردن بساط این برده‌داری نوین

#حذف_پیمانکار_نیروی_انسانی

درخواست حذف پیمانکار نیروی انسانی و جمع کردن بساط این برده‌داری نوین

رهبر معظم انقلاب

با سلام و آرزوی سلامتی، طول عمر با برکت، همچنین قبولی طاعات و عبادات و تبریک سال نو

احتراماًبه استحضار عالی می‌رساند متأسفانه هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام، به طرح ساماندهی ایراد گرفته و اظهار داشته‌اند که این طرح مخالف سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است. ایراد به طرح ساماندهی یعنی ماندن دست‌های آلوده واسطه نیروی انسانی، یعنی ماندگاری دلال بازی آن هم از بدترین نوع یعنی دلالی نیروی انسانی و ایجاد رانت و فساد در دستگاه‌های اجرایی.

فلذا از شما خواهشمند هستیم اجازه ندهید این ظلم نسبت به نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های اجرایی ادامه پیدا کند و مفسدین و دلالان به نام سیاست‌های نظام ظلم کنند به نیروهای شرکتی.

قطعا حذف شرکت‌های واسطه زالو‌ صفت پیمانکاری، باعث دلگرمی ۲ میلیون نفر نیروی شرکتی نسبت به انقلاب و موجب امیدواری و روحیه در بدنه نیروی جوان انقلابی خواهد شد.

والسلام علیکم

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 9750 نفر

  • فوآد شعبانی

  • یوسف قاسم زاده سرچشمه

  • نعمت الله عبدالهی پور

  • حسن محمدی

  • صیدمحمد سالاری

  • علی عبدی

  • رضا رضائی

  • محمد نیسی

  • مسلم سلیمانی

  • محمد امین عبدالهی

  • حمزه عبدالهی پور

  • علی تیمانی

  • محمد باوی

  • سیدعلیرضا حسینی

  • روح الله جعفری

  • علی لطیفی

  • مهدی زرگانی

  • مجتبی تونان

  • عبداله پورداود

  • خالد مرادی

  • رضا قمری

  • فربد خسروی چشمه کبودی

  • حسین وفایی

  • محمدجواد امنانی فر

  • آنا جعفری پور

  • سجاد خسروی

  • مسعود مرادی

  • ساسان نیازی الیاسوندی

  • محمد کرمی

  • نازنین کرمی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات