⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی در وضعیت جنگی
◻️ درخواست توقف تولید ظروف یک بار مصرف در ایران
◻️ درخواست فوری برای مجازی‌سازی امتحانات پایان‌ترم به دلیل بحران آب و برق و حفظ سلامت دانشجویان

درخواست عدم انصراف دکتر سعید جلیلی از انتخابات ۱۴۰۳

#جلیلی_انصراف

درخواست عدم انصراف دکتر سعید جلیلی از انتخابات ۱۴۰۳

با سلام خدمت هموطنان گرامی

با یاد شهیدان خدمت حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی و همراهان گرامی ایشان

ما طرفداران کاندید انقلابی جناب دکتر جلیلی تقاضا داریم با تبعیت از عالم فرزانه‌ای همچون محمد تقی مصباح یزدی که مورد تأیید رهبری بودند فریب کلاه وحدت را نخورند. علامه مصباح در این خصوص فرمودند:

«اینکه چند نفر در مجلسی خصوصی تصمیم بگیرند و بعد بگویند هر کس مخالفت کند، «وحدت‌شکنی» کرده است، نه روشی دینی است و نه عقلائی، بلکه نوعی «فریب‌کاری» است. هیچ دلیلی هم وجود ندارد که اگر بنده تشخیص دادم یکی اصلح است، باید حتماً «زمینۀ رأی‌آوری» هم داشته باشد...»

توضیح اینکه:

الآن با کلاه وحدت، چه در جناح اصلاح‌طلب چه در جناح اصولگرا (که البته رهبری از اساس این تقسیم بندی را قبول ندارند)، در واقع مردم فقط انتخاب می‌کنند که کاندیدای اصلاح‌طلب رییس‌جمهور شود یا کاندیدای اصولگرا!

اما اینکه ازبین اصولگرایان چه کسی انتخاب شود؟ یا از بین اصلاح طلبان چه کسی انتخاب شود؟ این را پدرخوانده‌های سیاسی با زد و بند و جو رسانه‌ای و... تحمیل می‌کنند.

اما اگر قرار باشد انتخاب درون این جبهه و احزاب هم توسط مردم صورت بگیرد، باید کلاه وحدت را دور انداخت و با انتخابات دو مرحله‌ای به انتخاب واقعی مردم رسید. در واقع مرحله اول انتخاب درون جبهه‌ای می‌شود و مردم از میان کاندیداهای دو دیدگاه انقلابی و غیر انقلابی هر کدام یکی را انتخاب می‌کنند و در مرحله دوم یکی از این کاندیداها به قدرت می‌رسد. لذا هیچ نیازی به وحدت و انصراف کاندیداها به نفع دیگری نیست!

اگر رای یک کاندید اصلاح طلب بیش از ۵۰ درصد باشد، پس فرقی نمی‌کند طرف انقلابی یک کاندیدا باشد یا ده کاندیدا و نیازی به انصراف شخصی به نغع دیگری نیست؛ و اگر رأی یک کاندید اصلاح طلب کمتر از پنجاه درصد آرا باشد، دیگر فرقی فرقی نمی‌کند طرف انقلابی یک کاندیدا باشد یا ده کاندیدا و کاندیدای اصلاح طلب با یک کاندیدای انقلابی که با انتخاب مردم بیشترین رأی را آورده است به دور دوم می‌روند و هر کس رای بیشتر داشت پیروز می‌شود.

پس می‌بینید بازی وحدت! و مجبور کردن به انصراف کاندیداها فقط بهانه‌ای است که اشخاصی افراد اصلح واقعی را کنار بزنند تا خود به قدرت برسند و یا به عبارتی نقش پدرخوانده‌های سیاسی حفظ شود!

همچنین جناب آقای جلیلی؛ ما به اعتبار حضور شما ساعت‌ها وقت خود را صرف کردیم و از وقت خانواده خود زدیم جهت موفقیت شما به عنوان یک کاندید انقلابی، اگر به هر طریقی از حضور در انتخابات انصراف دهید، شما را حلال نمی‌کنیم و این حق‌الناس به گردن شماست.

و من الله التوفیق

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 29 نفر

  • روح اله شبیری

  • حسن رضازاده

  • جمال دهستانی

  • زینب معظمی

  • حسن حاجی

  • مریم کریمی

  • صفری شیرزی

  • مینا تارخ

  • محمد عبدالصالحی

  • عزیز عزیزی

  • Ehcuejc eidhd

  • سیدفاطمه زهرا عمادی

  • زهرا عسکرپور

  • مجتبی رسولی جمور

  • ام البنین علی زاده

  • محمد فلاحی

  • سعید کسانی

  • شهیار ابراهیمی

  • محمد حسن

  • سید محمود طیبی

  • علی رضایی

  • حدیث حشمت نیا

  • پیمان ر

  • حسن فرویل

  • مرتضی وکیلی

  • میترا امیری

  • مهسان نعیمی

  • محمد محمد

  • مجید شمس

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: