⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ نه به مذاکره با شیطان بزرگ

حمایت از دکتر پزشکیان

#پزشکیان

حمایت از دکتر پزشکیان

آمده‌ایم تا کشور را از تبعیض، بی‌عدالتی و فقر با استفاده از توان نخبگان و روشنفکران نجات بدهیم. حمایت از دکتر پزشکیان = حمایت از ایده و تفکر اطلاحات

روندها و رویه‌های جاری در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و سیاست خارجی همچون تورم مستمر بالای ۴۰ درصد و رشد اقتصادی نامطلوب و در یک کلام، وضعیت بد معیشتی مردم، مداخلات روزافزون در سبک زندگی و ورود به حریم خصوصی مردم و جوانان، ایجاد محدودیت و سانسور در حوزه فرهنگ، سلب استقلال دانشگاه و دانشجو، افزایش چالش‌های زیست محیطی، تداوم تحریم‌ها و عدم استفاده از فرصت‌های پیش آمده در این عرصه و... مصادیقی هستند که تفکر در علل و زمینه‌های آنها، مانع بی‌تفاوتی نسبت به نقش قوه مجریه در این مقطع می‌شوند و این انتخابات را به فرصتی مهم پیش رویِ ملت ایران برای «تغییر» بدل می‌کنند. البته تأکید می‌کنیم در صورت تحقق «تغییر»، اصلاح رویکردهای موجود نیازمند زمان است؛ علاوه بر آن دو چالش بزرگ قابلِ پیش‌بینی نیز در حوزه‌های سیاست خارجی و اقتصاد وجود دارند که مواجهه با آنها نیازمند دولتی توانمند و تیمی کارآزموده است.

ملت ایران نشان داده که هر زمان فشارها و محدودیت‌ها افزایش یافته، می‌تواند همانند حضورهای سرنوشت‌ساز، از جمله تجربه ماندگار خود در دوم خرداد سال ۷۶ و انتخاب جناب آقای سید محمد خاتمی عرصه را دگرگون سازد. تجربه‌ای که به تشکیل دولتی انجامید که براساس آمار و شاخص‌ها همچنان قوی‌ترین و باکفایت‌ترین دولت‌های ۵ دهه اخیر بوده است.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 316 نفر

  • اصغر پاکدل شيزاز شعردار

  • محمد پاکدل بوشهر کارمند

  • عبداله رستمی فیروزاباد مهندس

  • ناهید هادی پور خرم اباد كارمند وزارت نفت

  • محمود سپهریان عسلویه کارمند

  • الهام بهروزی بوشهر روزنامه‌نگار

  • سجاد حیدرپور خورموج مجتمع گاز

  • حسین آبدونی آبدان در حال تحصیل

  • عباس انبارکی اهرم کارگر

  • تقی خدابخش زاده مشهد کارمند

  • سید علی خورموج آزاد

  • محمد صداقت پور بوشهر کارمند

  • علی زارعی خورموج آزاد

  • سیدمحمود حسینی بوشهر.کتگان کارمند

  • عبدالله مظفری بوشهر جزیره خارک کارمند

  • اح قهرمانی

  • رحمان بارگاهی بوشهر کارمند

  • محمدامین حصیری بوشهر مهندس IT

  • مهرداد زائری خورموج آزاد

  • زهرا خلیلی جم کارشناس بیمه

  • ماشااله ا میری بیدشکی جیرفت بازنشسته

  • اکبر رحیمی تهران کارمند

  • محمد پاررسا بازنشسته آموزش و پرورش

  • کاوه صفتی خورموج کارمند

  • علی انبارکی بوشهر

  • علی احمدی کاکی کارمند

  • شکر محیسن کنگان دبیر

  • ناصر شنبه زهی

  • امین ملک زاده بوشهر وکیل دادگستری

  • محمد شهبازی شیراز کارشناس

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات