⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست شفافیت و عدالت در تعرفه‌گذاری اینترنت؛ پایان انحصار و تبعیض در دسترسی!

اعتراض به رفع فیلترینگ واتساپ

#نه_به_رفع_فیلترینگ_واتساپ

اعتراض به رفع فیلترینگ واتساپ

اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی

سلام؛

دشمنان ما برای ارائه فیلترشکن به مردم ایران، پول‌پاشی می‌کنند! برخی از مسئولین ما هم به دنبال رفع فیلتر سکوهای مجازی دشمن هستند! یعنی دنبال همان چیزی هستند که دشمن برایش بودجه می‌گذارد و دغدغه دارد!!!

 از متحجرین در سوریه تا متجددین طرفدار رفع فیلتر در ایران؛ دو لبه قیچی در کمک به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها...

متحجرین در سوریه، در حقیقت به صهیونیست‌ها کمک کردند و در مسیر محور مقاومت اختلال ایجاد کردند؛ برخی متجددین در کشورمان نیز بدون توجه به مبانی دینی، منافع ملی، اصول انقلاب و منظومه فکری امام ره و رهبر انقلاب، با "رفع فیلتر" "رفع فیلتر" گفتن، پای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها را به کشور باز می‌کنند و می‌خواهند به سکوهای مجازی آنها رسمیت ببخشند.

نباید تسلیم آنها شد. متجددین و متحجرین، دو لبه یک قیچی هستند. شورای محترم عالی فضای مجازی، لطفاً با رفع فیلترینگ با دشمن آمریکایی و اسرائیلی همراهی نکنید.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 91 نفر

  • سید نعمت اله محمودی فر

  • زهرا مرآتی

  • م نصرتی

  • خدیجه صالح اباد

  • محمد آخوندی

  • جعفر مرتضی

  • حسن رسولی فر

  • اردکانی مجید

  • فرهاد عاشوری

  • مريم السادات طباطبايي

  • عالیه سعیدی

  • الهام سادات شکوهی

  • نرگس خوشاب

  • نسیبه ابن علی

  • محدثه صالح زاده

  • مرضیه عباسیان

  • خدیجه مرادی

  • محمدرضا صرفی

  • شهناز نصرتی

  • علی اکبر مراتی

  • طوبی لزومی

  • فاطمه شامانیان

  • علی اصغر صرفی

  • معصومعلی کاکائی

  • طاهره سادات طباطبایی

  • اسما طاهری

  • زهره پاشائی

  • شهلا صفورا

  • حسنیه هراتیان

  • سیدعلیرضا میرسید

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات