⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به کمبود شدید داروهای هورمونی
◻️ اینترنت رایگان تحصیلی حق دانش‌آموزان است
◻️ اعتراض به افزایش شدید قیمت ایران‌خودرو

درخواست لغو قطعی تأثیر معدل

#لغو_قطعی_تاثیر_معدل

درخواست لغو قطعی تأثیر معدل

رئیس‌جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران

رئیس محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس محترم سازمان سنجش آموزش کشور

وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام و عرض ادب،

احتراما، بنابر خواسته بسیاری از دانش‌آموزان سطح کشور و با استناد به نظرسنجی‌های گسترده بین افراد، اکثریت دانش‌آموزان ایران درخواست لغو تأثیر قطعی معدل را برای پایه‌های دهم و یازدهم دارند. این درخواست به منظور افزایش تمرکز سازمان‌های مربوطه بر امتحانات نهایی پایه دوازدهم و دقیق‌تر بودن آن‌ها ارائه شده است تا رضایت بیشتری حاصل شود.

رضایت اکثریت اولیا و دانش‌آموزان بر این بوده و هست که تأثیرات قطعی از یازدهم و دهم برداشته شود و مقدار تأثیر پایه دوازدهم نیز کاهش یابد. اجرای این طرح مسئله‌ای عادی است. در طول سال‌ها با پیشرفت دانش‌آموزان و بهبود امکانات و مؤسسات برای آزمون‌های تستی، افراد آمادگی و راحتی بیشتری با آزمون تستی کنکور دارند.

جامعه دانش‌آموزی منکر تأثیرات نهایی نیست؛ لیکن به دلیل بی‌نظمی‌ها و مشکلات به وجود آمده که قبلاً توسط بسیاری از تریبون‌ها اعلام و بحث شده است - نکاتی اعم از مشکلات جدی در مورد ترمیم نمرات و تقلب‌های صورت گرفته - درخواست داریم توجه ویژه‌ای به این موضوع شود.

یکی از مشکلات اصلی بحث استرس دانش‌آموزان است. بعد از سال‌ها که رقابت تستی کنکور به سطح توازن خوبی رسیده بود، با اجرای این طرح جدید استرس به دانش‌آموزان از همان پایه دهم غلبه کرده است. این موضوع به سادگی قابل مشاهده است.

بحث هزینه نیز نباید نادیده گرفته شود. برای خانوارهای با قابلیت مالی پایین که در رویای قبولی در کنکور هستند، این تغییرات به معنای اضافه شدن هزینه‌های کتاب‌ها و کلاس‌های مخصوص بحث تشریحی علاوه بر کلاس‌های کنکوری است که ادامه ماجرا کاملاً آشکار است.

به عنوان یک حامی و فردی که سعی دارد درک کاملی از مشکلات دانش‌آموزان داشته باشد، تقاضا دارم شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش قدم مثبتی هر چه زودتر برای تغییر مناسب و خشنود کننده بردارند تا این رقابت برای رسیدن به رشته‌ها و دانشگاه‌های مورد نظر بهتر ادامه یابد.

همچنین جامعه کنکوری و دانش‌آموزی که قشر بزرگی هستند، دلگرم و امیدوار به وعده‌های خوب جناب آقای دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم هستند. امیدواریم قبل از پایان شهریور سال جاری تصمیمات سریع و به‌جا مصوب شود، چرا که این نسل در حال رشد و گذر از این مرحله، همان آینده کشور هستند.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 359 نفر

  • Ali kadkhodai

  • ناصر عبداللهی

  • سپهر کامروا

  • محمدحسن عطایی

  • محمد کدخدایی الیادرانی

  • مبینا طراوت

  • علی مرجوی

  • هادی سیدنا

  • زهرا سیفی

  • زینت مهرابیان

  • فرنگیس سلیمانی

  • سارا سلیمی

  • رضوان کریمیان

  • مسعود لطفی

  • محمدرضا طریقی

  • رضا زندوکیلی

  • حمید بقایی جزه

  • سیدامین الله حسینی

  • علی اکبر سازنده

  • سلوی باقری

  • نگین ارجنه

  • تهمینه عرب خزائلی

  • نسرین حسینی

  • محمد حسین سعیدی

  • الی بهرام

  • درسا درویشی

  • ارمان امینی

  • حمید طریقی واقعه دشتی

  • آرشام ی

  • آرتین برومند

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات