⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵

درخواست اصلاح روش شناسایی ترافیک داخلی اینترنت

#تعرفه_اینترنت_داخلی

درخواست اصلاح روش شناسایی ترافیک داخلی اینترنت

جناب آقای زارع‌پور
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

با سلام
همانگونه که مستحضرید بر اساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات، تعرفه ترافیک شبکه ملی اطلاعات می‌بایست حداکثر معادل نصف تعرفه ترافیک بین‌الملل باشد. رویه‌ای که برای تشخیص این ترافیک در نظر گرفته شده، بر اساس لیست سفید بوده و قرار گرفتن آی‌پی‌های داخلی در این لیست بر اساس درخواست ارائه‌دهندگان خدمات است. این رویه باعث بروز مشکلات مختلف و ضایع شدن حق کاربران نهایی در موارد مختلف می‌شود که کارشناسان در مورد آن به تفصیل صحبت کرده‌اند. از جمله این، مشکلات عدم محاسبه ترافیک داخلی برای ارتباطات نقطه‌به‌نقطه بین کاربران نهایی در داخل ایران است. به‌طور مثال در تماس‌های اینترنتی یا کنترل دوربین‌های نظارتی اشخاص و شرکت‌های و سازمان‌های دولتی و خصوصی دریافت‌کننده و ارسال‌کننده اطلاعات، هر دو در شبکه داخلی ایران قرار دارند که قاعدتاً هزینه این ترافیک برای ارائه دهنده خدمات بسیار کم و بعضاً حتی در یک شرکت بوده و هزینه اینترنت آن صفر است اما با این حال از هر دو طرف هزینه‌ای برابر اینترنت بین‌الملل اخذ می‌شود.
همینطور در مواردی که به دلایل مختلف از جمله تغییر محل سرورهای اینترنتی، این لیست به‌روز نشود، تا زمان به‌روز شدن آن، ترافیک داخلی به قیمت ترافیک بین‌الملل محاسبه می‌شود. تعداد (محدوده) آی‌پی‌های موجود در لیست سفید مبنای محاسبه ترافیک داخلی در حال حاضر حدود ۵۰هزار عدد است. در حالی که در صورت تجمیع کلیه آی‌پی‌های ایرانی، بر اساس داده‌های موجود در بانک‌های اطلاعاتی مربوطه، کل لیست حدود ۲هزار قلم است.
پیشنهاد و درخواست ما این است که مبنای محاسبه ترافیک داخلی در اولین فرصت به روش‌های بهتر تغییر کند و تا آن زمان، کل لیست ۲هزار محدوده آی‌پی ملاک عمل قرار گیرد که هم از نظر فنی به راحتی امکان‌پذیر است و هم بار کمتری برای تشخیص آن اضافه می‌شود و حداکثر در موارد استثنا این لیست می‌تواند تغییر کند. با این کار علاوه بر حذف نیاز به ثبت آی‌پی‌های داخلی در اکثر مواقع، عمده آی‌پی‌های ایرانی نیز مشمول تعرفه اینترنت داخلی شده و حقوق ملت ایران رعایت خواهد شد.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 134 نفر

  • احسان چاوشی

  • Mohammed Saedi

  • مجید الیاسی

  • ایمان صادقی

  • امیررضا بیک محمدلو

  • علیرضا اکبری

  • اباذر افشار

  • سعید احمدی

  • راضیه سلیمیان

  • شمیم صفری

  • صدف چولکی

  • حسن ویسی

  • حدیث رئوف

  • مهدی انصاری

  • زهرا منزوی چالشتری

  • مرضیه طالبی پور

  • ابوالفضل نظری

  • فرناز خجسته

  • فاطمه سیاری

  • رضا احمدپور دهکردی

  • رضوان شمس

  • یوسف عزیزیان

  • مجتبی خلیلیان

  • فائزه جوانی

  • مرضیه رجایی

  • احمدرضا نسائی

  • نگین قاسم نژاد

  • اعظم کاظمی

  • فاطمه سهرابی

  • سحر قضاوی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات