⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست الحاق رشته‌های متفاوت به استخدامی آموزگاری

حمایت از پروژه ملی مزرعه مرغ مادر گوسپید جاوید ممسنی

#حامیان_آبادی_نورآباد

حمایت از پروژه ملی مزرعه مرغ مادر گوسپید جاوید ممسنی

جناب آقای دکتر محمدهادی ایمانیه
استاندار محترم استان فارس

با اهدای سلام و تحیات وافره
احتراما به استحضار می‌رساند شرکت تعاونی مزرعه مرغ مادر گورسپید جاوید ممسنی، به شماره ثبت ۲۰۱۲ به‌منظور ایجاد اشتغال برای اعضای خود و سایر پرسنل به‌طور مستقیم و غیرمستقیم، رونق تولید، کمک به توسعه کشور و جلوگیری از وابستگی به واردات مواد غذایی، با رعایت کلیه شرایط و ضوابط قانونی و اخذ مجوز از مراجع ذی‌ربط و ذی‌صلاح و با صرف هزینه‌های بسیار بالا و سرمایه‌گذاری هنگفت، اقدام به تاسیس یک واحد تولیدی مرغ مادر درمنطقه جوزار جاوید نورآباد ممسنی و به دور از همه تاسیسات و اماکن عمومی و خصوصی و با رعایت حریم قانونی مجاورین کرده است.
این شرکت از بدو تاسیس تاکنون به فعالیت ذاتی خود برابر جواز تاسیس و موافقت اصولی مربوطه مشغول بوده و از برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر منفعت عمومی برای کشور، موجبات سهولت در معیشت کارگران و خانواده‌های آنان و کسانی که به‌طور مستقیم و غیرمستقیم با این واحد تولیدی وابستگی کاری دارند شده و افراد بسیاری دعاگوی موسسان ومسئولانی‌اند که به هر نحوی در راه‌اندازی این پروژه دخیل بوده‌اند.
علی‌رغم اشراف کامل افراد منطقه بر کارایی و عام‌المنفعه بودن این پروژه، افرادی انگشت‌شمار به‌بهانه‌های واهی و بی‌اساس موجب مزاحمت در حفر چاه آب این پروژه شده و عملا ادامه روند فعالیت این واحد تولیدی در حال ساخت را متوقف کرده‌اند. شایان ذکر است که چاه پروژه، دارای پروانه حفر صادره از شرکت آب منطقه‌ای فارس است که برابر مقررات جاری و با رعایت حریم‌های قانونی، میزان اندکی آب برای مصارف پروژه تخصیص یافته و هیچ‌گونه ضرری به احدی وارد نمی‌کند.
اینجانبان، امضاکنندگان ذیل، به‌عنوان حامیان این پروژه از محضر حضرتعالی استدعا داریم در راستای جلوگیری از وقفه در فعالیت این واحد تولیدی که قطعا درصورت ادامه مزاحمت‌ها به تعطیلی قطعی می‌انجامد و تعطیلی نیز موجبات بیکاری و سردرگمی پرسنل و کارگران را فراهم خواهد کرد، به موضوع رسیدگی و عنایت لازم را جهت رفع مشکل مبذول فرمایید که موجب خشنودی و رضای حق‌تعالی خواهد بود. 

با سپاس

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 299 نفر

  • سارا انصاری

  • فروزان اسدی

  • مینا حسنی

  • غزل کرمی

  • سپهر چهیلی

  • محمدرضا آرام فرد

  • لیلا امین نیک

  • زینب شجاعیان

  • زهرا انصاری

  • مهدی فرجی

  • روشنك نوذري

  • معصومه آورند

  • الهام انصاری

  • محمد طیبی

  • آرمان داستان

  • نوذر براتی

  • تیمور زارع خفری

  • سامان قایدی

  • ستار زارع خفری

  • ابراهیم حیدری

  • مهناز افشون

  • شهناز افشون

  • فرشید مولایی

  • زهرا شجاعیان

  • شیدا دس مرد

  • غلامرضا اتصاری درحمایت ازتولید وبکارگیری کارگران

  • یاسمین زهیری کیا

  • نادیا احمدی

  • معصومه نبی زاده

  • مجتبی امیری

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات