درخواست قرار دادن ترویج قرآن و حمایت از نیازمندان در رأس امور

#قرآن_صدای_عدالت

درخواست قرار دادن ترویج قرآن و حمایت از نیازمندان در رأس امور

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«الَّذینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاهَ وَآتَوُا الزَّکَاهَ وَأَمَرُوا بالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَهُ الْأُمُورِ»

ریاست محترم شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور

ریاست محترم شورای عالی قرآن صدا و سیما

ریاست محترم سازمان دارالقرآن الکریم

معاون محترم قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

ریاست محترم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

ریاست محترم سازمان اوقاف و امور خیریه

با سلام و احترام،

قرآن کریم کتاب هدایت و آموزه‌های آن در راستای مهربانی، همدلی و کمک به هم‌نوعان است. در شرایط کنونی کشور که بسیاری از افراد در مناطق محروم و به ویژه استان‌های مرزی کشور با مشکلات اقتصادی و معیشتی جدی مواجه‌اند، اخبار مربوط به عدم تأمین حداقل نیازهای روزمره و دشواری‌های معیشتی، دل هر انسانی را به درد می‌آورد و بیش از پیش ضرورت توجه به آموزه‌های عملی قرآن را پررنگ‌تر می‌نماید.

به همین منظور، ما جامعه قرآنی کشور اعم از اساتید، قاریان و حافظان قرآن کریم و عموم مردم ایران خواستاریم در کنار فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی مرتبط با قرآن، اعم از مسابقات قرآن کریم، نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، کلیه مناسبت‌ها و مراسم مرتبط با نام شریف قرآن همچون محافل قرآنی، همایش‌ها و هر گردهمایی مرتبط با قرآن، کمک به محرومان و مستمندان و حمایت از اقشار نیازمند نیز به عنوان بخشی از هزینه‌ها در نظر گرفته شود.

همچنین، ضروری است نهاد قرآنی خاصی متولی این امر تأسیس گردد تا با همکاری و مشارکت تمامی جامعه قرآنی، به شیوه‌ای منسجم و کارآمد به این موضوع مهم رسیدگی نماید. انتظار می‌رود سازمان‌هایی نظیر اوقاف و امور خیریه که وظایف ذاتی‌شان در زمینه وقف و امور عام‌المنفعه تعریف شده، با تمرکز و هماهنگی بیشتر زمینه‌های لازم برای حمایت مؤثر از محرومان و مستمندان را فراهم آورند.

قرآن کریم پیش و بیش از آنکه وسیله‌ای برای تبلیغ دین باشد، صدای گرسنگان، محرومان و مستضعفان است و نماد عدالت و رفع تبعیض در میان اقشار مختلف جامعه به شمار می‌رود. بر این باوریم که قرآن باید نه تنها در ترویج کلامش، بلکه در عمل در خدمت به مردم و رفع نیازهای اساسی آنان قرار گیرد.

بدین ترتیب، از تمامی نهادها و سازمان‌های قرآنی خواهشمندیم که با بازنگری در اولویت‌های تخصیص منابع، توجه ویژه‌ای به رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم محروم داشته باشند و منابع را به‌گونه‌ای هدایت کنند که هم ترویج قرآن و هم حمایت از نیازمندان در رأس امور قرار گیرد.

 

63%
37 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 630 نفر

  • مژگان خان بابا

  • امیرآبادی فراهاني

  • سیده نعیمه ماه نو

  • سیده مریم حسینی فخر

  • نجمه احمدی

  • خدیجه شهبازی

  • مرضیه رضایی

  • مریم عسکری

  • سیده مرضیه هاشمی

  • معصومه آگاهی

  • سکینه طارمیلر

  • زهرا خیربخش

  • محمد مواد زمانی

  • مريم توانا

  • علی اصغر میرزایی

  • فاطمه علیجانی

  • لیلا صفری

  • نادره حیدری

  • مریم سمائی

  • نسرین نافذکلام

  • علیرضا زارع

  • ناهید طاهری

  • مریم صدوقی

  • جمیله آتشی

  • ملیحه اسحاق نژاد

  • نرگس معصومی تدین

  • فاطمه فغانی لنگرودی

  • فاطمه فرازفر

  • ناهید علیزاده

  • زهرا محمدی

بحث و گفتگو

محمود قبله علی : لطفا یک قدم برای کودکان مظلوم و گرسنه و بیمار و یتیم و زیر بمباران غره برداریم.لینک امضا: https://www.karzar.net/207365
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: