⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست تعویق کنکور دکتری ۱۴۰۵

دادخواهی دانشجویان دانشگاه آزاد از ریاست قوه قضاییه

#شکایت_از_دانشگاه_آزاد

دادخواهی دانشجویان دانشگاه آزاد از ریاست قوه قضاییه

جناب آقای محسنی اژه‌ای
رئیس محترم قوه قضائیه

با سلام
با به وجود آمدن وضعیت موجود در این سال‌ها به‌علت کرونا و تعطیل شدن فعالیت آموزش حضوری و تبدیل آن به آموزش مجازی که کیفیت مطلوبی هم نیز نداشته، پرداخت هزینه اینترنت در طول آموزش برعهده دانشجو بوده ولی دانشگاه‌ آزاد در مصرف هزینه چه در انرژی آب، برق و گاز و چه فعالیت‌های فرهنگی و... صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای کرده که همراه با صرفه اقتصادی بوده است.
در آن طرف دانشجوها و خانواده‌های آنان با توجه به و ضعیت اقتصادی جامعه قادر به تأمین شهریه نبوده‌اند. دور از عدالت است که شهریه آموزش حضوری و مجازی یکسان باشد و از طرف دیگر دروس عملی در این سال‌ها به صورت مجازی برگزار شده است؛ دروسی که بیشترین درصد از شهریه آنان به‌دلیل استفاده دانشجو از کارگاه و آزمایشگاه بوده است.
در این خصوص دکتر طهرانچی، رئیس محترم دانشگاه آزاد، وعده بازپرداخت شهریه دروس عملی را در صورت برگزار نشدن حضوری در برنامه زنده تهران ۲۰ در مورخ ۲۴ آبان سال ۱۳۹۹ را دادند ولی بعد از گذشت یک سال هنوز این موضوع عملی نشده است.
ما دانشجویان دانشگاه آزاد، خواستار بازگشت مابه‌التفاوت هزینه کلاس‌های حضوری (مخصوصاً عملی) با مجازی هستیم. این خواسته مطابق اص‏ول قانون اساسی، خصوصاً اصل ۱۵۶ و منشور حقوق شهروندی خصوصاً ماده ۲۱ و منشور حقوق دانشجویی است.
ضمناً آقای حنیف ترکمن و تیم کارزار به‌عنوان نماینده امضاکنندگان ذیل به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌گردد.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 5370 نفر

  • منصوره مرشدي

  • حنیف ترکمن

  • شکوه فامیل معیاری

  • لاله قهری ساربانلار

  • مصطفی توکلی

  • جواد صمدی

  • مهدی اسدیان

  • صدرا بدری

  • محمدجواد عبدالحسین

  • رضا موحدی

  • مقدم الف

  • سعید بخشی

  • فرزین امینی

  • امیر شیخ زاده

  • اعظم رجایی

  • حسن قنبری نیا

  • مریم حمزه یی

  • فاطمه بابایی

  • علیرضا پورنادر

  • بابک میلان

  • حنانه حشمتی

  • محمد جواد دهقان

  • ناعمه جعفری

  • علیرضا افخمی اردکانی

  • فاطمه صفوی

  • حمید قهرمانی راد

  • فاطمه عاشورزاده

  • آیدا آزما

  • رسول اعما

  • حانیه رضازاده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات