⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست اجرای ماده ۸۵ «قانون مدیریت خدمات کشوری»

درخواست تأمین حق‌آبه کشاورزی شهرستان‌های اندیکا، لالی و مسجدسلیمان

#تامین_حق_آبه_کشاورزی

درخواست تأمین حق‌آبه کشاورزی شهرستان‌های اندیکا، لالی و مسجدسلیمان

به نام خدا

ریاست محترم جمهور

وزیر محترم جهاد کشاورزی

با سلام؛

امروز در شرایطی قرار داریم که کشور عزیزمان به حمایت و توجه بیشتری در زمینه کشاورزی نیاز دارد. طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری، فرصتی استثنایی برای ارتقاء تولیدات کشاورزی و افزایش خودکفایی غذایی در کشور خواهد بود. این طرح به‌ویژه برای شهرستان‌های اندیکا، مسجدسلیمان و لالی با توجه به پتانسیل‌های موجود، می‌تواند تحولی عظیم در فعالیت‌های کشاورزی و معیشت مردم ایجاد کند.

متأسفانه، با وجود تأکیدات مقام معظم رهبری و حمایت‌های لازم، هنوز در اجرای این طرح در شهرستان‌های مذکور با مشکلات و موانع زیادی مواجه هستیم. عدم تأمین آب کافی، کمبود زیرساخت‌ها و عدم توجه کافی مسئولان محلی از جمله مسائلی هستند که باید هرچه سریع‌تر حل شوند.

ما به‌عنوان نمایندگان مردم حوزه‌های مذکور و دوستداران کشاورزی، خواستار توجه و اقدام جدی مسئولان در جهت اجرای این طرح ملی هستیم.

با هم می‌توانیم آینده‌ای بهتر برای کشاورزی و معیشت مردم این دیار رقم بزنیم.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 742 نفر

  • محمد چراغیان

  • فروتن جعفری

  • احمدشهبازی مطلق

  • الله مراد صالحی

  • مسلم اسدی

  • کاظم کریمی

  • سید عبداله صالحی

  • حمید صالحی

  • مهراب اسدی حاجی وند

  • سروش خدری

  • بختیار عیدیوندی

  • اعظم چراغیان

  • Kurosh Asadi

  • بهنام حاتمی

  • روزعلی اسکندری

  • مازیار رادمهر

  • بیتا بلدی

  • عبدالحمید کریمی ارپناهی

  • علیرضا ورناصری

  • جعفر مولایی

  • هوشنگ محمدی درویش وند

  • قدرت الله ناصری کریموند

  • فرامرز چراغیان

  • صالح اسدی حاجی وند

  • سیده مریم صالحی

  • سیاوش جمالپور

  • حجت الله ناصری کریموند

  • پرستو محمدی درویش وند

  • اردشیر کتکی

  • مراد ناصری

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات