جناب آقای دکتر کافی
رئیس محترم دانشگاه فردوسی مشهد
با سلام
همان طور که مطلعید، برخی از مدلهای ریاضیاتی از جمله مدلهای پیادهسازیشده در نرمافزارهای دینامیک سیالات محاسباتی CFD، مانند Fluent و Comsol و Ansys، پیچیده، مبتنی بر المانهای محدود و متغیر با زمان (اصطلاحاً پروژه های سنگین محاسباتی) هستند. برای اجرای این مدلها و صحتسنجی مدلهای طراحیشده، نیاز داریم که از سیستمهای کامپیوتری با قابلیت بالا استفاده کنیم. در برخی از مدلها، نیاز است که برای بهدستآوردن نتیجه مطلوب، چندین بار، مدل در سامانه کامپیوتری اجرا شده و با توجه به نتایج، تغییرات و اصلاحات لازم روی مدل پیادهسازی شود.
سیستم پردازش موازی در دانشکده کشاورزی وجود ندارد که به آن دسترسی داشته باشیم و مشکل اجرای مدل شبیهسازی برطرف شود. دانشکدههای دیگر هم بعضاً فقط یک عدد از این سیستم دارند که پاسخگوی دانشجویان خودشان نیست. لذا گزینه بعدی استفاده از سامانه ابر فردوسی بود که مشکلاتی اساسی دارد. مشکل اصلی این سامانه، محدودیت زمانی است؛ بهنحوی که اگر بعد از رزو کردن سیستم پردازش موازی، اجرا بگیرید و بعد کامپیوتر بلااستفاده بماند، هزینهای که کردهاید از بین میرود.
این امر سبب میشود که چند شب بیدار بمانیم تا نتایج اجرای مدل را ببینیم و اگر نیاز باشد مجدداً برنامه را روی سرورهای ابری اجرا کنیم. از طرفی ما دانشجویانی که شبیهسازی انجام میدهیم، از نظر گرافیکی به سیستم فوقالعاده نیازی نداریم. در واقع سیستم موردنظر ما، سیستمی است که هم از لحاظ هسته و هم از لحاظ گرافیکی بالا باشد، در حالی که در سامانه ابر فردوسی سیستمها به دو دسته مجزا تقسیم شدهاند: سیستمهای CPU وGPU، که دو سیستم گرافیکی خیلی قوی وجود دارد که هزینه بالایی دارد.
در صورتی که مسئولان میتوانند سیستمهایی را ارائه دهند که CPU آنها بالای هشتهسته و GPU آن بالای ۱۰ گیگابایت باشد که هم از لحاظ تخصصی کاربردیتر و هم هزینه مناسبتری داشته باشد ولی در کل هزینههای ساماندهی ابرفردوسی برای یک دانشجو بسیار بالاست، چه سیستم CPU باشد یا GPU، فرقی نمیکند.
همان طور که میدانید شبیهسازیای که انجام میگیرد، نیاز به اجرای مدل با پارامترهای مختلف و دفعات بیشتری دارد تا جواب مطلوب حاصل شود و با این توصیفات این سامانه از لحاظ هزینه واقعاً جوابگو نیست، درحالی که فقط برای یک اجرا دومیلیون و ششصدهزارتومان هزینه پرداخت کردهایم.
از جنابعالی تقاضا داریم برای دانشجویانی که پایاننامه آنها بهصورت نرمافزاری و شبیهسازی است یا گرنت بیشتری در نظر بگیرید یا تعرفههای سامانه ابرفردوسی را کاهش دهید و یا حداقلی تعیین کنید که استفاده از این سامانه برای دانشجویان رایگان و یا درصد کمی هزینه داشته باشد که بعد از آن مقدار از گرنت پرداخته شود.
همچنین طبق توضیحات بالا تقاضا داریم برای سامانه ابرفردوسی سیستمهایی با کارت گرافیکی متنوع در نظر بگیرند، تا هزینهها سرسامآور نباشد.
از لطف و توجه شما بینهایت سپاسگزاریم
◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بینالمللی در وضعیت جنگی
◻️ درخواست اجرای فوقالعاده خاص برای کارکنان دولت
◻️ درخواست پیگیری برای پیدا کردن هلنا
#ارتقای_سیستمهای_کامپیوتری_دانشگاه_فردوسی
درخواست سیستمهای پردازش موازی و ارائه خدمات بهتر سامانه ابر فردوسی برای دانشجویان
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 50 نفر
-
محمدجواد حبیبی نیا
-
فاطمه میرسلیمانی
-
امیرحسین اکرمی شریف آباد
-
امیر حسین صلاتی
-
زینب پر
-
ساناز چمانه فر
-
مازیار قاسم نژاد
-
علیرضا پسندیده
-
علی ناوگی
-
علی الهی
-
سجاد راستگو
-
محمد اخگر
-
مهدی مقدس خراسانی
-
نجمه قندی
-
الهه حاجی داودلی
-
محمدرضا فتحی
-
سعید ربیعی
-
مرتضی حسینی معصوم
-
سید رسول حسینی
-
سهیل رافع شیخی
-
احسان شادلوی خان جانیان
-
محمدصادق کارآمد
-
سجاد سلطانی
-
سینا افخمی
-
محسن غلامی مقدم
-
سجاد کهن سال
-
مهوش هاشمی
-
سجاد صفرزاده
-
میلاد مومنی
-
علی لطفیان

بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
تأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.