⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اعتراض به عدم عدالت در نمره آزمون سرایداری

اعتراض به درخواست غیرمنطقی مابه‌التفاوت توسط شرکت تیگارد موتور برای خودروی BYD Song Plus

#تیگاردموتور

اعتراض به درخواست غیرمنطقی مابه‌التفاوت توسط شرکت تیگارد موتور برای خودروی BYD Song Plus

وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت

با سلام؛

ما، جمعی از مشتریان شرکت تیگارد موتور، نسبت به عملکرد غیرمنصفانه این شرکت در خصوص درخواست مابه‌التفاوت غیرمنطقی برای خودروی BYD Song Plus اعتراض داریم و خواستار رسیدگی فوری به این موضوع هستیم.

شرکت تیگارد موتور در زمان ثبت‌نام این خودرو در سال ۱۴۰۳، مبلغ ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به‌صورت علی‌الحساب از مشتریان دریافت کرده است. این در حالی است که شرکت بی‌ام‌کارز (زیرمجموعه گروه بهمن)، همین خودرو را در سال گذشته با قیمت قطعی ۲ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان به مشتریان عرضه کرده بود. اکنون، پس از گذشت چهار ماه از ثبت‌نام، شرکت تیگارد موتور با استناد به افزایش نرخ ارز مبادلاتی (از ۵۹,۰۰۰ تومان به ۷۱,۰۰۰ تومان)، درخواست مابه‌التفاوت ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی کرده است. این مبلغ، با احتساب سود مشارکت ۱۸ درصدی (حدود ۱۷۰ میلیون تومان)، هزینه نهایی خودرو را برای مشتریان به حدود ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان می‌رساند.

ما معتقدیم این افزایش قیمت، غیرمنطقی و غیرعادلانه است، زیرا:

۱. هیچ تغییری در تعرفه‌های گمرکی و هزینه‌های واردات خودرو ایجاد نشده است.

۲. افزایش نرخ ارز مبادلاتی به‌تنهایی نمی‌تواند توجیه‌کننده چنین مابه‌التفاوت هنگفتی باشد.

۳. شرکت بی‌ام‌کارز گروه بهمن، همین خودرو را با قیمتی به‌مراتب پایین‌تر عرضه کرده و این تفاوت قیمت، نشان‌دهنده عدم شفافیت و سوءاستفاده از اعتماد مشتریان است.

ما از شرکت تیگارد موتور می‌خواهیم:

- درخواست مابه‌التفاوت غیرمنطقی را لغو کند.

- قیمت نهایی خودرو را با رعایت اصول شفافیت و انصاف، متناسب با هزینه‌های واقعی و شرایط بازار اعلام نماید.

- به تعهدات خود در قبال مشتریان پایبند باشد و از تحمیل هزینه‌های غیرمنصفانه خودداری کند.

همچنین از نهادهای نظارتی، از جمله سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و وزارت صنعت، معدن و تجارت، تقاضا داریم با ورود به این موضوع، از حقوق مشتریان دفاع کرده و مانع تضییع حقوق مصرف‌کنندگان شوند.

ما، امضاکنندگان این کارزار، با اتحاد و همبستگی، خواستار احقاق حقوق خود هستیم و تا رسیدن به نتیجه عادلانه، این مطالبه را پیگیری خواهیم کرد. از همه مشتریان و افرادی که به عدالت و شفافیت در بازار خودرو اهمیت می‌دهند، دعوت می‌کنیم با امضای این کارزار از ما حمایت کنند.

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 222 نفر

  • معصومه جمالي

  • امیر رنجبر

  • قاسم محمدی

  • ابوالقاسم محمدی

  • محمود دشتي

  • محمدامین قیدرلوئی

  • حامد سلیمان آبادی

  • سیمین باغبان بصیر

  • حسن بازدار

  • منیژه تشکر

  • ابوالفضل امین پور

  • امیرحسین ملایی

  • محمد علی رفاهیت

  • سارا کبیری

  • سید امیر سید محمودیان

  • امير فضل اللهى

  • جاوید عابدی

  • اویس رئیسی

  • مهراب جوکار

  • محمد معصوم زاده

  • امیر محمد زعفرانی

  • علیرضا مجرب

  • علی نظافتی پایانی

  • احسان زارعی

  • رضا یوسف زاده

  • آرمان سالمی

  • امین حسینی

  • Vali yazdani

  • محمد تنورساز

  • صنم عدنانی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات