⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست حل مشکل مردم محله پگاه رزم‌آوران و جهاد خرم‌آباد

درخواست تغییر زمان برگزاری آزمون کانون‌های وکلا یا حذف شرط فارغ‌التحصیلی در زمان ثبت‌نام

#آزمون_وکالت

درخواست تغییر زمان برگزاری آزمون کانون‌های وکلا یا حذف شرط فارغ‌التحصیلی در زمان ثبت‌نام

بسمه تعالی

ریاست محترم اسکودا

ریاست محترم کانون‌های وکلا

رئیس محترم سازمان سنجش و آموزش کشور

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

سلام علیکم؛

احتراماً به استحضار می‌رساند؛ با توجه به اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و وقوع جنگ تحمیلی، به دستور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها به تعویق افتاده و مقرر شد این امتحانات در شهریورماه برگزار گردد.

متأسفانه، در حالی که تاریخ جدید امتحانات دانشگاهی به گونه‌ای تنظیم شده که دانشجویان ترم آخر دانشگاه‌ها تا پایان شهریورماه فرصت فارغ‌التحصیلی ندارند، رؤسای محترم کانون‌های وکلا تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۴ را برای برگزاری آزمون وکالت تعیین نموده‌اند و مهلت ثبت‌نام نیز پایان شهریورماه اعلام شده است. همان‌طور که مستحضرید، یکی از شرایط ثبت‌نام در این آزمون، شرط فارغ‌التحصیلی در زمان ثبت‌نام می‌باشد که به دلیل شرایط ناخواسته پیش‌آمده، برای دانشجویان ترم آخر امکان ثبت‌نام میسر نخواهد بود.

لذا، استدعا داریم:

۱. در صورت امکان، تاریخ آزمون وکالت به گونه‌ای تغییر یابد که دانشجویان ترم آخر فرصت ثبت‌نام با رعایت شرایط مقرر را داشته باشند.

۲. در صورتی که تغییر تاریخ آزمون امکان‌پذیر نباشد، احراز شرط فارغ‌التحصیلی به زمان اعلام نتایج موکول گردد تا این عزیزان نیز بتوانند در آزمون شرکت نمایند.

با توجه به جایگاه کانون وکلا به عنوان نماد عدالت و انصاف، امیدواریم با اتخاذ تصمیمی عادلانه، زمینه احقاق حقوق اینجانبان فراهم گردد.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

رونوشت:

۱) ریاست محترم اسکودا
۲) رؤسای محترم کانون‌های وکلا
۳) رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور، قسمت امور استخدامی
۴) وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 67 نفر

  • رسول کشاورز

  • موناریاضی

  • زهرا پیرایش

  • میلاد فاروقی

  • محمد نصر

  • غزاله فراهانی

  • محمد عبدی

  • نیلوفر شکیبایی

  • محمد محمدی

  • غزال بهرامی نیا

  • محبوبه ریاضی

  • مینا رضوی

  • زهرا حصاری

  • مژگان هویدا

  • حمیده ریاضی

  • محمدرضا کریمی مفتح

  • عاطفه السادات اسلامی شعار

  • خدیجه حسینی

  • یوسف بلالی

  • امیر بابایی لواسانی

  • فاطمه سرخه

  • فاطمه رئيسي

  • صحرا حقیقت

  • زینب کریمی مطلق

  • یوسف نوری

  • محمدامین غفوری

  • مهدیه زهرا غفوری

  • سحر ندرلو

  • ا.ش.

  • اعظم عارفی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات