⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست رسمی از رئیس جمهور جهت اتصال اینترنت

بیانیه اخلاق‌مداری جامعه تکواندو

#اخلاق_مداری

بیانیه اخلاق‌مداری جامعه تکواندو

وزیر محترم ورزش و جوانان

رئیس محترم فدراسیون تکواندو

با سلام و احترام؛

تکواندو، هنری رزمی با ریشه‌های عمیق اخلاقی و تربیتی است که نخستین درس آن، احترام به استاد و پیشکسوتان است. از این‌رو، ما امضاکنندگان این بیانیه، در واکنش به حوادث اخیر و بی‌احترامی آشکار به یکی از پیشکسوتان ارجمند تکواندوی کشور، ضمن ابراز تأسف عمیق، این اقدام ناپسند و ناجوانمردانه را به‌شدت محکوم می‌کنیم.

رفتار خشونت‌آمیز و توهین به پیشکسوتان، مغایر با آموزه‌های اخلاقی تکواندو و اصول منشور المپیک است؛ اصولی که بر رعایت احترام، جوانمردی و کرامت انسانی تأکید دارد. چنین اقدامی نه‌تنها توجیه‌ناپذیر، بلکه لطمه‌ای جدی به اعتبار جامعه ورزش کشور، به‌ویژه رشته پرافتخار تکواندو وارد می‌سازد.

بی‌تردید، هیچ جایگاه یا دستاوردی، مجوز عبور از مرزهای ادب و انسانیت نیست. ورزشکاران، به‌ویژه ملی‌پوشان، باید در منش و رفتار نیز الگوی اخلاق و انسانیت برای نسل جوان باشند.

توقع ما از وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون تکواندو، هیئت استان تهران و مراجع انضباطی آن است که با شفافیت، بی‌طرفی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به این موضوع رسیدگی کرده و تصمیمی قاطع و بازدارنده اتخاذ کنند. بی‌عملی یا تساهل در این زمینه، به معنای تضعیف اخلاق در ورزش و نادیده‌گرفتن سال‌ها تلاش برای توسعه تکواندو در کشور خواهد بود.

از این‌رو، ما امضاکنندگان ضمن تأکید بر تقدم اخلاق بر هر افتخار فنی یا مقام قهرمانی، اعلام می‌داریم که پیشرفت واقعی، در سایه تواضع و احترام شکل می‌گیرد، نه با غرور و خشونت.

جامعه تکواندو خواستار شفافیت، پاسخگویی و برخورد قاطع با عوامل این رخداد تلخ است. همچنین از مسئولان می‌خواهیم با تدوین مقررات روشن برای پیشگیری و رسیدگی به چنین مواردی، زمینهٔ تکرار این‌گونه اتفاقات را از بین ببرند.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1243 نفر

  • فریبرز عسکری ۴۶ سال

  • مجید عطارزاده ۳۱ سال

  • احمد جهان تیغ ۴۰ سال

  • ابوالفضل یزدانیان طهرانی ۳۸ سال

  • مجتبی عبدالوند ۳۵ سال

  • زهرا پناهی 3

  • محسن بی ریا ۴۷ سال

  • رضا مرادی 34سال

  • اسماعیل رضی ساجدی مربی بین المللی

  • حمید کولجی از سال ۱۳۵۰

  • امیر مهدی ملکی 5سال

  • داود فلاح ۵۴سال

  • علی مومنی مربی بین‌المللی تکواندو ،دان۷

  • اکبر سعیدی زاده ۴۵

  • حسین گودرزی 50 سلا

  • کریم وند کریمی پیسکوت تکواندو

  • مجید جلالی ۳۶سال

  • فرهاد قیصری پور از ۱۳۵۷

  • فرشید سالکی 33 سال

  • نیکنام فخیمی مربی

  • بهمنیار رودگرنیا 45 سال

  • محمدرضاخندان آلمانی ۴۵ سال

  • حبیب خوش نیت 40 سال

  • سنایی رحمت اله 35سال

  • محمدحسین مرادی مربی

  • فاطمه عزتی

  • حسینعلی نظری 45سال

  • رضا قربانی زاده 15

  • عباس عرب پور 38

  • ایرج میررفیعی ۱۳۵۹

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات