درخواست بررسی اظهارات توهین‌آمیز آقای اردستانی به اهل بیت و شیعیان

#صیانت_از_مقدسات

درخواست بررسی اظهارات توهین‌آمیز آقای اردستانی به اهل بیت و شیعیان

ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام،

احتراماً به استحضار می‌رساند، متأسفانه اخیراً یکی از افراد روحانی اظهاراتی توهین‌آمیز نسبت به ائمه اطهار (علیهم‌السلام) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) مطرح نموده است. این رفتار موجب جریحه‌دار شدن احساسات دینی مردم مؤمن کشور و لطمه به حرمت مقدسات اسلام گردیده است.

با توجه به جایگاه والای قوه قضائیه در پاسداری از ارزش‌های اسلامی، استدعا دارد دستور فرمایید موضوع توسط مراجع ذی‌صلاح مورد بررسی دقیق قرار گیرد و در صورت احراز تخلف، مطابق قوانین و مقررات با فرد خاطی برخورد قانونی و مجازات لازم اعمال گردد تا ضمن صیانت از حریم دین، از تکرار چنین مواردی جلوگیری شود.

88%
12 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 877 نفر

  • نازنین زهرا خالقی

  • سحر محمدی

  • امید علیجانپور

  • Reihaneh sadat Hefazi

  • faezeh ghasemi

  • فاطمه مرکی

  • کوثر حسینی

  • ابوالفضل براتی

  • کنیزرضاخالقی

  • امیرعلی ریحانی

  • امیرعلی موسوی

  • محبوبه سیروسی

  • هانیه قاسمی

  • محمد رضا احمدی

  • فاطمه سرزهی

  • مهدیه موسوی

  • محدثه خالقی

  • فاطمه هادی

  • ام البنین کیانی

  • مهدی اسماعیلی

  • ابوالفضل عطارمقدم

  • شراره خانم

  • امیر محمد خالقی

  • زهرا معرفتی

  • فاطمه امانی

  • بهزاد میرزاجانی

  • حسین نظردنیوی

  • حسین ابوالفتحی

  • سیده فاطمه یاس شکرگذار

  • شهره رستمی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات