درخواست تجمیع روستاهای دهستان خبر شهربابک

#تجمیع_خبر_چه_شد

درخواست تجمیع روستاهای دهستان خبر شهربابک

بسمه‌تعالی

جناب آقای محمدعلی طالبی
استاندار محترم کرمان

جناب آقای غلامرضا نویدی
نماینده محترم شهرستان شهربابک

با سلام و احترام

احتراماً، همان‌گونه که مستحضرید، دهستان خبر به دلیل تفکیک روستاها شرایط نامساعدی دارد. طرح تجمیع تنها امید مردم به رونق و بازسازی دوباره خبر است؛ طرحی که بیش از ۶ سال در بایگانی ادارات مختلف خاک می‌خورد و چشم‌انتظار پیگیری مسئولین است.

متأسفانه سال‌ها پیش این دهستان یکپارچه مورد تفکیک و تقسیم قرار گرفته و مسئولین متعدد در محدوده جغرافیایی کوچک دهستان منصوب شده‌اند. روستاهایی که به هم چسبیده‌اند، اما هر یک دارای حکومتی جداگانه هستند؛ به گونه‌ای که در زمان انتخابات، مردم روستای محمدآباد حق رأی دادن به کاندیدای روستای سرآسیاب را ندارند و این رویه توسط شوراها در سال‌های اخیر نهادینه شده است. مردم مطلع‌اند که در صورت تخطی از این قانون، در آینده توسط شورا و دهیار از دریافت خدمات محروم خواهند شد.

این دهستان طی بیست سال گذشته با مشکلات عدیده‌ای از جمله جیره‌بندی آب مواجه بوده و سال‌هاست که به دلیل تفکیک روستاها، از وجود پزشک و آمبولانس و بسیاری خدمات دولتی دیگر محروم است. دهیاری مادر تاکنون حتی برای یک روز نیز راه‌اندازی نشده و شوراهای هر روستا که اغلب ساکن دهستان نیستند، از شهرهای دیگر مدیریت امور را بر عهده دارند. این وضعیتی است که نیازمند بازنگری و رسیدگی کارشناسی است و امیدواریم کارشناسان محترم ضمن بازدید میدانی، گزارش دقیق و جامع از وضعیت ظاهری و باطنی روستا به محضر شما ارائه نمایند.

سؤال اصلی این است که چرا مردم این دهستان باید از حقوق اولیه خود محروم بمانند؟ کاسه صبر مردم لبریز شده و بدین وسیله اعلام می‌داریم که در صورت عدم تصویب این طرح و عدم برگزاری انتخابات پیش رو به صورت تجمیعی، مردم دهستان رغبتی به شرکت در انتخابات آتی شوراها نخواهند داشت.

دهستانی با پیشینه تاریخی کهن، با بیشترین وسعت جغرافیایی در شهرستان، دارای مراتع و حیات‌وحش غنی، دشت‌های گسترده، بیشترین تعداد دام، باغات مرکبات و خشکبار فراوان، چرا باید از حداقل خدمات دولتی محروم باشد و به پایگاه طرح‌های محرومیت‌زدایی و تبلیغات انتخاباتی تبدیل شود؟

از طرفی، با توجه به اینکه این منطقه با درایت استاندار محترم به عنوان پایلوت مقاومت اقتصادی و مهاجرت معکوس انتخاب شده است، لازم می‌دانیم که به عنوان بخشی از این حرکت، فرایند تجمیع تسریع گردد؛ چرا که تجمیع بخشی از فعالیت مثبت اجرای مقاومت اقتصادی محسوب می‌شود.

از محضر شما مسئولین محترم، عاجزانه تقاضا داریم که حق پایمال شده سالیان دراز مردم دهستان خبر را با جدیت پیگیری و استیفا نمایید.

پیشاپیش از حسن توجه و همکاری شما سپاسگزاریم.

با احترام

57%
43 درصد مانده تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 1136 نفر

  • حیدر خبری بازنشسته

  • محمدعلی شکاری ازاد

  • رضا رضائی مهر کارمند

  • حسن قاسمیان ازاد

  • زینب شیبانی خبری خانه دار

  • محمدحدادزاده خبر بازنشسته

  • زهرا خبری خانه دار

  • مجید ناصری بازنشسته

  • احمد خبری بازنشسته

  • جواد بهاریان کارگر

  • لیلی شکاری خبر خانه دار

  • سیداکبرحسینی خبر کارگر

  • محمود شکاری خبر کارخانه

  • سیدزمان حسینی خبر بیکار

  • علی خبری ازاد

  • امیر علی شکاری ازاد

  • علی بیگی خبری محصل

  • سید کاظم سالاری

  • نادر حداد زاده خبر ازاد

  • محبوبه خبری خانه دار

  • جواد حسانی ازاد

  • جواد دهقان ازارد

  • جواد خبری آزاد

  • Javad Hesani ازاد

  • صدیقه سادات حسینی

  • زینب خبری مقدم خانه دار

  • علی میرقلی کارمند

  • اسدالله جهانی ازاد

  • محمد اسماعیلی خبر تراشکار

  • غلامرضا شیبانی خبری ازاد

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات