موضوع: درخواست تعویق امتحانات علوم پزشکی آزاد
با سلام و احترام،
به عنوان جمعی از دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد، با توجه به شرایط ویژهای که در این ترم تجربه کردیم، خواستار تعویق امتحانات پایان ترم هستیم.
همانطور که میدانید، این ترم به دلیل شرایط ناپایدار کشور، کلاسها به صورت مجازی برگزار شد و ما نتوانستیم به طور کامل از محتوای درسی بهرهمند شویم. این وضعیت باعث ایجاد چالشهای فراوانی برای ما دانشجویان شده است و بسیاری از ما نتوانستهایم به خوبی آماده شویم.
از طرفی با توجه به اینکه امتحانات در تاریخ ۶ ماه شروع میشود، زمان کافی برای مرور مطالب و آمادگی مناسب برای امتحانات نداریم. بنابراین خواهشمندیم که زمان برگزاری امتحانات به تاریخ ۲۰ ماه موکول شود تا دانشجویان بتوانند با آرامش و آمادگی بیشتری در این آزمونها شرکت کنند.
امیدواریم که با در نظر گرفتن شرایط کنونی و مشکلاتی که دانشجویان با آن مواجه هستند، درخواست ما مورد توجه قرار گیرد.
با تشکر و احترام،
دانشجویان علوم پزشکی آزاد

بحث و گفتگو