اعتراض به نقض قانون تقسیمات کشوری در یزد؛ «نیر» نباید شهرستان شود

#نیر_شهرستان_نشود

اعتراض به نقض قانون تقسیمات کشوری در یزد؛ «نیر» نباید شهرستان شود

ریاست محترم قوهٔ مجریه،
ریاست محترم قوهٔ مقننه،
ریاست محترم قوهٔ قضائیه،
وزیر محترم کشور،
استاندار محترم یزد،
معاون محترم سیاسی و امنیتی وزارت کشور،
مدیرکل محترم دفتر تقسیمات کشوری

موضوع: درخواست جلوگیری از هرگونه اقدام غیرقانونی برای ارتقای «نیر» به شهرستان در استان یزد

با احترام و ارادت،

ما امضاکنندگان این کارزار، شهروندان دلسوز و آگاه، با استناد به آمار رسمی و قوانین موضوعهٔ کشور، نگرانی عمیق و مستند خود را از هرگونه طرح یا اقدام برای ارتقای «نیر» در شهرستان تفت استان یزد به شهرستان و انتزاع دامنه‌دار و کوچک‌سازی هدف‌دار شهرستان تفت در سالیان گذشته اعلام می‌داریم. بر خود لازم می‌دانیم با رعایت کامل ادب و احترام، واقعیت‌های آماری و حقوقی را به استحضار برسانیم و خواستار توجه جدی مسئولان محترم به این موضوع خطیر باشیم.

بر اساس سرشماری رسمی مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت شهر نیر ۱٬۸۹۱ نفر، جمعیت بخش نیر ۹٬۹۴۴ نفر، جمعیت شهر تفت ۱۸٬۴۶۴ نفر و جمعیت شهرستان تفت ۴۳٬۸۹۳ نفر بوده است. این اعداد به‌وضوح نشان می‌دهد که شهر نیر حتی به حدنصاب قانونی شهر شدن که ۵٬۰۰۰ نفر است نیز نمی‌رسد و کل بخش نیر با ۹٬۹۴۴ نفر، به حدنصاب قانونی بخش که ۱۵٬۰۰۰ نفر است نیز دست نمی‌یابد.

قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری مصوب ۱۵ تیرماه ۱۳۶۲ و آیین‌نامهٔ اجرایی آن مصوب ۱۳۶۳، صراحتاً حدنصاب‌های مشخصی را تعیین کرده است. بخش حداقل ۱۵٬۰۰۰ نفر، شهر حداقل ۵٬۰۰۰ نفر و شهرستان حداقل ۳۰٬۰۰۰ نفر جمعیت را الزامی می‌داند و در مناطق کویری، مرزی و صعب‌العبور، امکان کاهش این حدنصاب تا ۱۵٬۰۰۰ نفر برای شهرستان وجود دارد. مادهٔ ۱۳ این قانون تصریح می‌کند که مرکز شهرستان باید شهر باشد و شهرستان باید توان اداری و خدماتی و اقتصادی و مالی لازم را داشته باشد. با این حساب، شهر نیر با ۱٬۸۹۱ نفر حتی یک‌دهم حدنصاب شهرستان را ندارد و بخش نیر با ۹٬۹۴۴ نفر، ۳۴ درصد زیر حدنصاب مناطق کویری قرار دارد.

ارتقای نیر به شهرستان در شرایط فعلی، پیامدهای سنگینی به همراه خواهد داشت. هدررفتن منابع عمومی و بودجهٔ ملی، تضعیف شهرستان تفت و مختل‌شدن خدمات‌رسانی، تجزیهٔ غیرمنطقی تقسیمات کشوری، تحمیل هزینه‌های اداری جدید به دولت، ایجاد رویهٔ غلط برای سایر مناطق و بی‌اعتبارشدن آمار رسمی کشور، از جملهٔ این پیامدهاست.

با رعایت کامل ادب و احترام، از مسئولان محترم تقاضا داریم عدم طرح یا تصویب هرگونه پیشنهاد برای ارتقای نیر به شهرستان تا احراز کامل حدنصاب‌های قانونی را در دستور کار قرار دهند. شفاف‌سازی آمار رسمی شهر و بخش نیر توسط مرکز آمار ایران و وزارت کشور، اصلاح داده‌های نادرست در ویکی‌پدیا و منابع اینترنتی با استناد به آمار رسمی، پاسخ‌گویی وزارت کشور دربارهٔ هرگونه طرح یا مطالعه در این زمینه، نظارت قوهٔ قضائیه بر عدم تضییع حقوق عمومی و بیت‌المال و نظارت مجلس بر عملکرد وزارت کشور در تقسیمات کشوری، از جمله مطالبات ماست.

از رؤسای محترم قوای سه‌گانه، وزیر محترم کشور و استاندار محترم یزد تقاضا می‌کنیم جلوی این خیانت به بیت‌المال و حقوق عمومی را بگیرند و اجازه ندهند تقسیمات کشوری بر اساس آمار جعلی و منابع غیررسمی تغییر کند. آمار رسمی مرکز آمار ایران را مبنای هر تصمیم‌گیری قرار دهید و پاسخ‌گویی شفاف دربارهٔ هرگونه طرح یا اقدام در این زمینه را الزامی کنید.

ما شهروندان آگاه و دلسوز، با امضای این کارزار، خواستار حفظ حقوق عمومی، رعایت قانون و پاسداری از بیت‌المال هستیم.

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

7%
93 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 72 نفر

  • مسعود مناقبی تفت

  • مائده فرحبخش

  • نجمه عترتی تفت

  • حسین زارعی تفت

  • محمد اسلامی تفت

  • سیدابوالفضل میرجعفری باغ گلابدان

  • فاطمه جعفری تفت

  • وحید شاهدی باغ خندان تفت

  • اعطم السادات موسوی تفت

  • سید هادی دهشیر

  • مهدی دهقانی تفتی تفت

  • حسین رحیمی تفت

  • ابوالفضل پهلوان یزدی تفت

  • جواد بابایی تفت

  • فاطمه فلاح تفت

  • سجاد دهقانی تفت

  • علیرضا دهقانی تفتی تفت

  • محمدفلاح تفتی تفت

  • بیگی بهمن تفت شهرک قدس

  • جمیله محمدرضایی تفت

  • مطهره السادات عترتی تفت

  • پژمان فلاح تفتی تفت

  • احسان احمدی تفت

  • محمد خلیلی تفت

  • مهدی دهقانی تفت

  • بی بی سمانه احمدپور تفت

  • زهرا بایگان تفت

  • سید محمد چاوش زاده تفتی تفت

  • محمد رضا سرتیپ زاده تفت

  • فلاح تفتی تفت

بحث و گفتگو

علی شیری : آزادی اینترنت https://www.karzar.net/324306
💬 پاسخ
علی شیری : اصلاح دانشگاه آزاد https://www.karzar.net/329434
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ
رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات