مطالبه پاسخ‌گویی سازمان ثبت احوال کشور نسبت به تأخیر غیرقابل‌قبول در صدور و تحویل کارت ملی هوشمند

#کارت_ملی_پاسخگو

مطالبه پاسخ‌گویی سازمان ثبت احوال کشور نسبت به تأخیر غیرقابل‌قبول در صدور و تحویل کارت ملی هوشمند

ما، گروهی از شهروندان ایرانی که سال‌هاست در انتظار دریافت کارت ملی هوشمند خود هستیم، با استناد به واقعیت‌های میدانی و اظهارات رسمی مسئولان، این کارزار را آغاز می‌کنیم.

طبق اظهارات معاون نوآوری و هوشمندسازی سازمان ثبت احوال در دی‌ماه ۱۴۰۴، مشکل اصلی تأخیر در تأمین «بدنه» و «تراشه» کارت‌ها بوده و سازمان از نظر فنی توان صدور ماهانه حدود ۲ تا ۲٫۲ میلیون کارت را دارد. در آن زمان، حدود ۵ میلیون کارت در صف انتظار اعلام شد و وعده داده شد که با رفع مشکل تأمین، عقب‌افتادگی طی ۳ تا ۴ ماه جبران شود.

بااین‌حال، در سال ۱۴۰۵ همچنان حدود ۶ میلیون نفر در صف انتظار هستند و مسئولان سازمان وعدهٔ تحویل تا پایان پاییز ۱۴۰۵ را داده‌اند. این در حالی است که بسیاری از متقاضیان سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هنوز کارت خود را دریافت نکرده‌اند و در برخی موارد، سامانهٔ پیگیری وضعیت «صادر شده» را نشان می‌دهد، اما کارت پس از نزدیک به دو سال هنوز به دست متقاضی نرسیده است.

این تأخیرهای چندساله، مشکلات جدی برای شهروندان ایجاد کرده است؛ از اختلال در امور بانکی و اداری گرفته تا مشکلات احراز هویت و دسترسی به خدمات ضروری. کارت ملی یکی از اساسی‌ترین مدارک هویتی است و تأخیر چندساله در تحویل آن، با استانداردهای خدمات عمومی و حقوق شهروندی سازگار نیست.

ما خواهان اقدامات فوری زیر هستیم:

۱. اعلام شفاف و زمان‌بندی‌شدهٔ وضعیت واقعی کارت‌های در صف انتظار، به‌ویژه کارت‌هایی که در سامانه «صادر شده» اعلام شده‌اند، اما تحویل نشده‌اند.

۲. پاسخ‌گویی شفاف در مورد علل استمرار تأخیر پس از وعده‌های قبلی و معرفی دستگاه‌های مسئول تأمین بدنه و تراشه.

۳. تسریع در تحویل کارت‌های معوق و اولویت‌بندی کسانی که بیش از یک سال در انتظار هستند.

۴. ارائهٔ گزارش عمومی و قابل‌راستی‌آزمایی از تعداد کارت‌های صادرشده و تحویل‌شده در ماه‌های اخیر.

ما از سازمان ثبت احوال کشور، وزارت کشور و نهادهای نظارتی می‌خواهیم به این مطالبهٔ مشروع شهروندان پاسخ‌گو باشند. کارت ملی حق هر شهروند است، نه امتیازی که سال‌ها معطل بماند.

6%
94 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 3 نفر

  • مرتضی فربوده

  • رضا مشهدی

  • سیده فاطمه زهرا ساداتی

بحث و گفتگو

رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات