⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست اجرای قانون افزایش فوق‌العاده خاص کارکنان دولت از ۴۴۰۰ امتیاز به ۲۵۰۰۰ امتیاز
◻️ مطالبه ایجاد نظام سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارمندان

درخواست نجات درختان بلوط زاگرس خصوصا بخش چاروسا

#نجات_درختان_بلوط_زاگرس

درخواست نجات درختان بلوط زاگرس خصوصا بخش چاروسا

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
رئیس محترم فراکسیون محیط زیست
وزیرمحترم جهاد کشاورزی
رئیس محترم سازمان جنگل‌ها
ریاست محترم منابع طبیعی استان کهگیلویه وبیراحمد
استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد
نماینده مردم کهگیلویه،بهمئی،چرام ولنده در مجلس شورای اسلامی

با سلام 
همانطور که مستحضرید یک سال و چندماه است از نابودی درختان بلوط زاگرس می‌گذرد و مردم با فرهنگ زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویراحمد و بویژه بخش چاروسابه به رسانه‌ها خبر دادند که درختان بلوطشان باآفت باورنکردنی پروانه های سفید نابود شدند؛ درختانی که میراث گرانبهای استان کهگیلویه و بویراحمداند و بزرگان و پیشینیان در حفظ و نگهداری آنها کوشیده اند.
مطمئناً شما نیز کلیپ‌های منتشرشده از درختان بی زبان بلوط زاگرس را دیده اید؛ درختانی که برگهای سبزشان زردرنگ و ریشه هایشان به رنگ پروانه های سفید، درآمده‌ است و ایستاده مرده اند و اشک هر بیننده ای را سرازیر میکند.
اما متأسفانه تا به امروز اقدامات طبیعت دوستانه و قابل قبولی در این خصوص صورت نگرفته است و به دلیل نبود امکانات در منطقه و عدم همکاری برخی مدیران، پروانه ها همچنان در جنگلها می‌تازند و نگرانی مردم روزبه‌روز بیشترمیشود.
محلول پاشی با تراکتور و یا به‌صورت دستی برای امحا این آفت کفایت نمی‌کند.امیدواریم با اقداماتی جهادی، دسته جمعی و اختصاص بودجه نگذارید میراث یک استان جلوی چشمانمان از بین برود و به زمین بیفتد.
با توجه به حجم وسیع نابودی درختان زاگرس(بخش چاروسا)وکوهستانی بودن، مبارزه با آفت از دست چند نفر خارج است ونیاز به حرکت دسته جمعی و استفاده از پهپادها و هواپیماهای محلول پاش و دستگاهاًی پیشرفته می‌باشد.
خواهشمندیم با اختصاص بودجه و استفاده ازتجارب کارشناسانه و استفاده از اساتید جهت همکاری فوری جهت نجات درختان بلوط زاگرس اقدام لازم را مبذول فرمایید.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 217 نفر

  • کمال شهیدی مفرد

  • جمال شهیدی

  • علی فتح شهیدی

  • مهران بیدل

  • علی دانش طلب

  • محسن جوکار

  • قیتاص علی پور

  • عمران رسا

  • ابراهیم هوشیاری

  • فرشته احسانی فر

  • ایمان کبیری

  • باقرداوری نیا

  • فرزاد فرهادی

  • فرخ آرمون

  • هوشنگ شایسته

  • سامان فروزانی

  • فاطمه ساجدی

  • فایزفتحی زاده

  • یدالله دارات

  • ابراهیم رزم آهنگ

  • امید ضیایی

  • پیمان رهگذر

  • اکبر بهزادی

  • ابوطالب جنتی نیا

  • محمود نصیریان

  • Ehsan nikzadeh

  • حمیده مرتضایی

  • خسرو طلایی

  • امین پاسره

  • محمد قاسمیانجو

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات