⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اینترنت ملی هویت ملی | سپر بلای ما در برابر طوفان جهانی

درخواست تحقیق و تفحص قوه قضائیه در مورد نفوذ دلالیسم در میان وبسایت‌ها، خبرگزاری‌ها، خبرنگاران و مجریان فوتبالی

#دلالیسم_فوتبال

درخواست تحقیق و تفحص قوه قضائیه در مورد نفوذ دلالیسم در میان وبسایت‌ها، خبرگزاری‌ها، خبرنگاران و مجریان فوتبالی

ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران،
ریاست محترم دادستانی کلی کشور،

با سلام
همانطور که می‌دانید امروزه رسانه نقش بسیار مهمی در جهت‌دهی به افکار عمومی دارد. از آنجاییکه بخش اعظمی از جامعه به ورزش و به‌خصوص فوتبال علاقه‌مند است و با توجه به بودجه فراوان دولتی در این بخش، متأسفانه شاهد فساد روزافزون به خصوص در میان سایت‌های ورزشی، خبرنگاران، و حتی مجریان ورزشی در صدا و سیما و برنامه‌های ورزشی و به‌خصوص فوتبالی هستیم. این فساد امروز نه تنها در بخش باشگاهی بلکه به سطح تیم ملی نیز رسیده است و هر روز بسیاری از دلسوزان این رشته پرطرفدار در خصوص نفوذ دلالیسم سازمان‌یافته به‌خصوص با عنوان خبرگزاری، یا مجری ورزشی یا خبرنگار ورزشی هشدار می‌دهند.
این افراد به واسطه توجه عموم جامعه به صحبت‌ها یا مطالبشان در وبسایت‌ها یا خبرگزاری‌ها یا برنامه‌های تلوزیونی، متأسفانه به سمت فساد و دلالیسم کشیده شده و حالا خود بخشی از بازوی قدرتمند فساد در فوتبال شده‌اند. بدون شک بررسی، تحقیق و تفحص نهادهای قضایی و پاکسازی این قبیل افراد می‌تواند به اعتماد عمومی به‌خصوص در حوزه پرطرفداری چون فوتبال کمک کرده و به توسعه و اعتلای واقعی این ورزش پرطرفدار و استفاده بهینه و سالم از بودجه‌های دولتی و بیت‌المال منجر شود.
بی‌شک روا نیست که برخی با استفاده از تریبون رسانه ملی و یا در خبرگزاری های خصوصی یا دولتی، به راحتی با هدف دلالیسم و فساد با افکار عمومی بازی کرده و از بودجه دولتی در ورزش فوتبال برای خود منبع ارتزاقی عظیم ایجاد کنند.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 164 نفر

  • احسان جوانمردی

  • حسن پورشیرازی

  • مهسا نامور

  • احمد رضایی

  • لیندا مهدوی

  • سیما خانی

  • سید حسین

  • مصطفی صدیقی مقدم

  • رضا صمدی

  • علیرضا علیخانی

  • محمدجواد فروغی

  • جعفر شکوهی

  • سپهر حیدری

  • پروین احمدی

  • محمد مرادیان

  • مرتضی متصورکوهی

  • مهین سلیمانی اینانلو

  • Arsham kianpour

  • غلامرضا جعفری

  • مهدی بیراتی

  • محمد نادری پور

  • تهمینه نصیری

  • عباس بخشنده

  • امیر نوروزی فرسنگی

  • ایرج جباری

  • مهندس رضاسنگ سفیدی(شهروندخبرنگارنهاوندی)

  • رضا آهنگر

  • جواد صابری موحد

  • سها بنی‌اردلان

  • محمدرضا سهرابی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات