⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست نجات و حفظ درختان کهنسال و محیط زیست و محل گردشگری ده‌بالا
◻️ درخواست رسیدگی به مشکل آب شرب ‌پایدار در بخش برزاوند
◻️ درخواست تسریع در نصب دکل مخابراتی و رفع مشکل آنتن‌دهی روستای ده‌زیار کرمان

درخواست ایفای مسئولیت‌های اجتماعی توسط مجتمع طلای زرشوران

#مطالبه‌_گری_احقاق‌_حق_پایبند_قانون

درخواست ایفای مسئولیت‌های اجتماعی توسط مجتمع طلای زرشوران

جناب آقای حسن همتی

نماینده محترم مردم شهرستان تکاب در مجلس شورای اسلامی

با سلام

احتراماً؛ در برنامه ششم توسعه، علاوه بر سهم عوارض و درآمدهای دولتی، مصوب شده که معادن باید یک درصد فروش خود را به محل و منطقه استقرار معدن پرداخت کنند. متأسفانه این قانون در مجتمع طلای زرشوران به درستی اجرا نمی شود.

علاوه بر این هر یک از معادن مسئولیت‌های اجتماعی هم بر دوش دارند که باید به آن عمل کنند، ولی این موضوع هم توسط عوامل مجتمع طلای زرشوران مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

لذا ما امضاء کنندگان درخواست داریم نبست به موضوع مسؤولیت‌های اجتماعی توسط عوامل مجمتع طلای زرشوران به روستاهای پیرامون در قبال استفاده از امکانات عمومی، ایجاد خسارت در طبیعت، اکوسیستم، آب و هوا، جاده‌های مواصلاتی و... توجه ویژه گردد.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 170 نفر

  • سیده مریم حسینی

  • وحید شمسی

  • فاطمه فرزانه

  • محمدرضا عشقی

  • محمود فیضی

  • علی اوسط حکمتی

  • توحیدشمسی یارعزیز

  • علی حسین یوسفی

  • میثم رحمانی

  • رمضان زینتی یارعزیز

  • محمدرضا اسمعیلی

  • مجید فضلی

  • یدالله شعبانی احمدآباد

  • لطفعلی خالقی یارعزیز

  • رسول مولودی

  • حمید سلامی

  • شمسی پرویز

  • زینب حکمتی

  • حمید لنعانی

  • رضا شمس

  • خليل رودی

  • رضا اسمعیلی

  • محمدامین عاشقی

  • هابیل حکمتی

  • یاور حکمتی یارعزیز

  • عبادالله عبادی

  • فرهادحکمتی یارعزیز

  • سجاد مرادی

  • علی یوسفی

  • داریوش اقیانوسی

بحث و گفتگو

سعید مهرایی : درود هموطن گرامی! خواهشمندم کارزار 75954 با موضوع درخواست تدریس ورزش باستانی به عنوان ورزش ملی در مدارس را حمایت نمایید.
💬 پاسخ
محسن خانی ینگی کند : گرفتن حق از معدن زرشوران
💬 پاسخ
سعید مهرایی : درود هموطن گرامی! کارزار شما امضا شد. خواهشمندم کارزار 59586 با موضوع بازنگری در پرونده تخلف ساخت و ساز در بافت تاریخی تجریش را حمایت نمایید.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات