⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی در وضعیت جنگی
◻️ مصطفی مهرآیین کجاست؟
◻️ درخواست اصلاح بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان

اعتراض به عدم رعایت مصوبه ۴۷۳ در پیش‌خریدهای وانت زامیاد اسفند ۱۴۰۱ موعد تحویل خرداد ۱۴۰۲

#زامیادz24

اعتراض به عدم رعایت مصوبه ۴۷۳ در پیش‌خریدهای وانت زامیاد اسفند ۱۴۰۱ موعد تحویل خرداد ۱۴۰۲

وزیر محترم صمت

اعضای محترم شورای رقابت

سلام

پرداخت کنندگان نصف قیمت وانت زامیاد در اسفند ۱۴۰۱ که موعد تحویل خرداد ۱۴۰۲ داشتند، دعوت نامه برای پرداخت برایشان صادر شده که مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت را رعایت نکرده و افزایش قیمت خودرو را بر کل قیمت کارخانه اعمال کرده است که باعث نارضایتی خریداران شده و لذا در سال کاهش تورم، این تنها نشانه‌ای از ناکارآمدی شعار سال و دهن‌کجی به قوانین جمهوری اسلامی می‌باشد و مردم را ناامید به قوانین و مدیران و ناظران این دولت و حکومت می‌کند.

این تصمیم فشاری مضاعف به خریداران که رانندگان زحمتکش می‌شود، این اجرا نشدن قانون موجب می‌شود این قشر نتوانند مبلغ باقیمانده را تهیه کنند و موجب ازدست دادن شغل و اضافه شدن به آمار بیکاران گردند.

لذا از مدیران و نمایندگان و مجریان قانون تقاضا می‌شود هرچه زودتر اقدامات لازم را اتخاذ نمایند و این امر موجب رضایت در جامعه و امید به نظام و مجریان نظام می‌گردد.

با سپاس، جمعی از رانندگان زحمتکش

 

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 6 نفر

  • علی صادقی

  • محمد صالحی

  • نادر یوسفوند

  • آقا آقایی

  • موسی الرضا حیدری

  • سعید عیسی

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: