⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و نحوه اجرای فوق‌العاده خاص در وزارت بهداشت
◻️ اعتراض به تبعیض و افزایش ۷۵ درصدی انحصاری حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم
◻️ درخواست ترمیم حقوق کارمندان دولت در نیمه دوم سال

درخواست لغو قانون افزایش خدمت کارکنان

#لغو_افزایش_خدمت_کارکنان_دولت

درخواست لغو قانون افزایش خدمت کارکنان

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم مجلس

سلام؛

ما کارکنان دولت درخواست لغو افزایش خدمت کارکنان که جدیدا مصوب شده را داریم. این کار قانونی نیست؛ کارمندانی که قبل این مصوبه استخدام شده‌اند با آن شرایط استخدامی قبول خدمت کرده‌اند و به قول معروف قانون عطف به ماسبق نمی‌شود. این قانون فقط می‌تواند برای افرادی که بعد این مصوبه استخدام‌ می‌شوند اجرا شود.

در کشورهای پیشرفته مثل ژاپن و فرانسه که می‌بینید افزایش خدمت دارند، امید به زندگی در حدود ۹۰ ال ۱۰۰ سال است؛ نه مثل کشور ما که امید به زندگی به هفتاد سال هم نمی‌رسد! با این کار اجحاف بزرگی در حق کلیه کارمندان کشور صورت می‌گیرد. الان افزایش حقوق ما کارمندان به هیچ وجه متناسب با تورم نیست؛ پاداش کارمندان بعد یک مدت طولانی بعد از حکم بازنشستگی داده می‌شود و ارزش پول پاداش افت شدیدی می‌کند و عملاً ارزش خود را از دست می‌دهد؛ تصویب افزایش خدمت دیگر بزرگترین اجحاف در حق کارمندان است و باعث کاهش انگیزه و بهره‌وری در کشور خواهد شد و باعث مشکلات روحی و جسمی کارمندان‌ می‌شود.

لذا ما کارمندان و کارکنان دولت خواستار لغو این قانون و اجحاف در حق کارمندان هستیم و ناترازی صندوق بازنشستگی ربطی به کارمند ندارد؛ چرا باید کارمند بیچاره جور این ناترازی را بکشد؟! مسببان ابن امر باید مجازات بشوند و حق پایمال شده باید از آن‌ها گرفته شود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 3237 نفر

  • مجید حاجی سلطانی تهر ان کارمند

  • باسم اصل ربیعی ابادان کارمند دولت

  • حسین ابوالقاسمی قم کارمند جهادکشاورزی

  • محمود رشبدی کامکار اسدآباد کارمند بهداشتی

  • احمد شمس اسدآباد کارمندبیمارستان

  • محمد مهدی عباسی اسدآباد کارشناس حقوقی

  • جعفر صوفی سنندج کارمند

  • سمیراکوهی ارومیه ماما

  • معصومه شریف همدان کارمند

  • شهرام رحیمی روشن اسدآباد کارشناس بهداشت

  • صمد صوفی اسدآباد کارشناس بهداشت محیط

  • فرشاد بوجاریان اسدآباد کارشناس بهداشت محیط

  • خدیجه پورش اهواز کارمند دانشگاه علوم پزشکی اهوا

  • علیرضا حاصلی همدان کارمند

  • حکیمه رحمتی نجارکلائی سیمرغ بهورز

  • محمدرضا صالحی تربت جام پرستار

  • فاطمه محمدزاده شاهین دژ کارمند بهداشت

  • سعید خانمحمدی تهران بهداشت

  • احمد زیوری مشعوف اسدآباد کارمند

  • فواد عزيزی کردستان کارمند

  • فرهاد طهمزی سلماس کارمند

  • حمید احمدی اسدآباد کارمند

  • محمدعلی مرادی جوانرود کارمند

  • علی نظری زنجان کارشناس

  • ابراهیم عقیقی همدان نیروگاه

  • رقیه دریائی بقا اسد آباد کارمند

  • فائزه نسرین فر خوی کارمند بهداشت

  • فاطمه بختیاری ملایر بهداشت محیط

  • یعقوب بابایی کرمانشاه کارمند

  • مهدی رامندی قم کارمند

بحث و گفتگو

دکتر محمدزُهَری : با درود و آرزوی موفقیت شما. از کارزار شما حمایت شده است. لطفا با وارد کردن کد کارزار ما : 107786 در باکس بالای صفحه ی جستجوی کارزارها ، از تلاش ما و همکارانمان در خصوص درخواست به حق شامل شدن کادر بهداشت و درمان از طرح تعطیلات ۲ روزه ( همچون سایر کارکنان دولت ) حمایت فرمایید. با سپاس.
💬 پاسخ
کورش اکبری : سلام- از مطلب شما حمایت کردم لطفاً اگر زحمتی نیست از این مطلب که در خصوص نابرابری بین کارمندان و هیأت علمی دانشگاه آزاد می باشه هم شما حمایت بفرمایید https://www.karzar.net/104482 . در ضمن اگر زحمتی نیست و از دوستان یا آشنایان خود سراغ دارید که در دانشگاه آزاد کارمند می باشه به ایشان هم اطلاع رسانی فرمایید ممنون
💬 پاسخ
مهری جبار : سلام من به این کارزار رای دادم خواهش میکنم شما هم ما را حمایت کنید. https://www.karzar.net/103211
💬 پاسخ
سعید مهرایی : درود هموطن گرامی! کارزار شما امضا شد. خواهشمندم کارزار 59586 با موضوع درخواست بازنگری در پرونده ساخت و ساز غیر قانونی در بافت تاریخی تجریش و همچنین کارزار 75954 با موضوع درخواست تدریس ورزش باستانی به عنوان ورزش ملی در مدارس را حمایت نمایید.
💬 پاسخ
مجید رحمتی زاغلی : # نه به افزایش سن و سابقه بازنشستگی https://www.karzar.net/93112
💬 پاسخ
زاهد زاد بیگلو : امضا شد ؛ لطفا کارزارهای زیر را هم حمایت فرمایید با تشکر. https://www.karzar.net/87115 https://www.karzar.net/88188
💬 پاسخ
محمد اکبری : دربابت افزایش سن بازنشستگی .بنظرم واقعا اینکار باعث میشه که کیفیت کار پایین بیاید وضربات زیادی از لحاظ روحی .جسمی.و...به کار مند وارد می کند.خواهشمندم با انجام این کار موافقت نشود.
💬 پاسخ
عزیزاله صدرایی : این مصوبه باید اجرا بشه چون مملکت آسیب مبینه
💬 پاسخ
سعید مهرایی : وای از دست مدیران بستر کارزار! واقعا چرا این تعداد کارزار مشابه را ثبت کرده اند؟ این کارزار دقیقا مشابه و موازی کارزارهای شماره 93112 و 64005 و 93234 است. حالا که مدیران کارزار با وجود تذکرات قبلی راهکاری جهت جلوگیری از این موازی کاری ندارند و باعث پخش شدن امضاها و پایین آمدن مشارکت در هر کدام از کارزارهای مشابه می شوند بهتر است ما همه این کارزارهای مشابه را امضا کنیم.
💬 پاسخ
حسام اسدی : سلام بر کارکنان خدمتکاران صادق دولت خسته نباشید. به نفع شماست که سن بازنشستگی افزایش یابد چرا به سه دلیل اول اینکه همه امکانات رفاهی دولتی می گیرید دوم در صورت فوت در محل کار به عنوان شهید شناخته خواهید شد.و سهمیه نصیب فرزندان عزیزتان خواهد شد. سوم: بگذارید جوان ها راحت با فکر کار پیدا کردن زندگی کنند .خدای نکرده کشور را به بی راهه هدایت می فرمایند.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


صدور نامه برای مسئولان

نامه گزارش این کارزار جهت پیگیری صادر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات