⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بررسی و اصلاح سؤالات آزمون نظام مهندسی عمران و معماری – دی‌ماه ۱۴۰۴

درخواست تخصیص بودجه برای تکمیل کتابخانه استاندارد نیمه کاره شهرستان ابهر

#کتابخانه_استاندارد_شهرستان_ابهر

درخواست تخصیص بودجه برای تکمیل کتابخانه استاندارد نیمه کاره شهرستان ابهر

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهور محترم

با سلام و احترام

بر کسی پوشیده نیست که کتابخانه‌ها از شاهراه‌های رسیدن به دانایی و به تبع آن توانایی هستند و در چند و چون آن هیچ مباحثه نیست اما ابهر...؛ شهر ابهر به‌عنوان دومین شهر بزرگ و پرجمعیت استان زنجان علاوه بر دارا بودن مدال‌های گوناگون افتخار و حماسه در زمینه‌های گوناگون در زمینه فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیز در استان پیشرو بوده و جزو بالاترین میزان مطالعه، امانت کتاب و عضویت در کتابخانه‌های عمومی سطح استان را نصیب خود کرده است. با این حال چنین شهری اینک از نداشتن حتی یک کتابخانه استاندارد در سطح شهرستان رنج می‌برد و نیز کتابخانه عمومی علامه طباطبایی به عنوان مهم‌ترین کتابخانه شهر ابهر که از موقعیت جغرافیایی خوبی از نظر مرکزیت و دسترس‌پذیری برخوردار است، بنای مستهلک و فرسوده‌ای دارد؛ به طوری که سال ساخت آن به سال ۵۴ باز می‌گردد و نیاز مبرم به بازسازی و بهسازی دارد.

همچنین، همانطور که حضرتعالی مستحضرید وجود «کتابخانه استاندارد» برای هر شهر یک ضرورت فرهنگی است؛ در واقع «کتابخانه استاندارد» هویت فرهنگی هر شهر محسوب می‌شود و محلی برای ارائه خدمات شاخص و تحقق عدالت فرهنگی است؛ با این همه بنای نیمه‌ساز کتابخانه استاندارد ابهر قریب به ۱۴ سال است که به دلیل عدم تأمین بودجه مورد نیاز نیمه کاره رها گردیده و در حال استهلاک است.

لذا پیگیری برای تأمین بودجه مورد نیاز برای تکمیل کتابخانه مرکزی ابهر از مطالبات به حق کتابداران، اداره کتابخانه‌های شهرستان، مردم فهیم، فرهیختگان و دغدغه‌مندان حوزه کتاب و فرهنگ است و امید است با همت بلند مسئولین شاهد تحقق این مهم در شهرستان ابهر باشیم.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 920 نفر

  • حاجی سلطانی. مجید

  • امیر زلقی

  • مریم نیکنام

  • فوآد شعبانی

  • معصومه عسگری

  • فاطمه لشگری

  • حسین تاریوردی

  • تاری وردی

  • رادین تاریوردی

  • زینب سلیمانی ابهری

  • فاطمه کمالی

  • حسین سلیمانی ابهری

  • فریده داوودی

  • آتنا رستگار

  • طاهره الف

  • خراسان جنوبی

  • مسعود دیناروند

  • زهرا انصاری

  • مسعود ابهری

  • سارا محمدی

  • فریبرز قاسمی

  • زهرا محمدیها

  • سعید راوندی

  • کبری حیدری

  • نیمتاج رجبی

  • معصومه قاسمی

  • آیت شیروانی

  • لیلا پرویزی

  • شهره حاجی حسنی

  • احمد جعفری

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات