⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بخشودگی شهریه یک ترم دانشگاه آزاد؛ برای یاری به دانشجویان پس از جنگ

درخواست  برکناری رئیس سازمان‌ بهزیستی کشور

#برکناری_رئیس_بهزیستی

درخواست برکناری رئیس سازمان‌ بهزیستی کشور

رئيس محترم جمهور

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

سلام و احترام؛

علی محمد قادری که در پنجم آبان ۱۴۰۰ حکم ریاست بهزیستی را از دست وزیر معزول تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت و روی سر گذاشته‌ بود، حالا پس از ۲ سال و نیم حضور در این سازمان‌ به جای آباد کردن بهزیستی، آن را به ویرانه تبدیل کرده است.

امضاءکنندگان این کارزار در پی بیش از دو سال سوءمدیریت رئیس سازمان بهزیستی و با اشراف به ناتوانی و بی‌کفایتی ایشان، خواستار برکناری فوری قادری از سمت ریاست بهزیستی هستند.

برگزاری جلسات بی‌نتیجه پشت درهای بسته با مسئولان مختلف کشور در راستای سیاسی‌کاری و تلاش برای ابقا، جابجایی‌های عجولانه و ناشیانه در مدیریت‌های ستادی، بکارگیری مدیران ناکارآمد در استان‌ها، به انزوا راندن کارشناسان و مدیران منتقد، اتفاقات بحرانی در مراکز مختلف تحت نظارت بهزیستی، عدم تمایل و توانایی در پیگیری اجرایی شدن قانون حمایت از حقوق معلولان، عدم‌ ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌ها در خصوص قانون حمایت از حقوق معلولان به کمیته مربوطه، اتلاف بودجه سازمان با برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های غیرمرتبط و غیرضروری، خنثی بودن در قبال نادیده گرفته شدن حقوق معلولان در برنامه هفتم توسعه، بی‌تفاوتی نسبت به حذف ردیف بودجه تنها قانون معلولان، چشم بستن بر روی تخلفات و سوءاستفاده‌های مدیران، اصرار به اجرای طرح‌های کارشناسی نشده و غیر قابل انجام نظیر پردیس توانمندسازی، تنها گوشه‌‌ای از سوءمدیریت قادری است.

لذا بدین‌وسیله ضمن درخواست برکناری علی محمد قادری رئیس بهزیستی از دولت محترم، اعلام می‌نماید بهزیستی به مدیری متخصص، توانمند و کارآمد نیاز دارد؛ نه رئیسی که از نمد حقوق بر زمین مانده معلولان و مدددجویان بی‌پناه، دنبال کلاهی برای خود باشد و در ویرانه‌ بهزیستی‌، دنبال حفظ موقعیت و تأمین آتیه خود باشد.

همراه ما شوید و با امضای این کارزار، صدای اقشار محروم، مستضعف و بی‌پناه را به گوش جامعه برسانید.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 17096 نفر

  • فوآد شعبانی

  • کیاوش نوروز

  • نیما خلیلی

  • مجتبی دنیائی

  • لیلا ذوالفقاری

  • احمد کریمی

  • سید کمال عابدی فرد

  • بهروز مروتی

  • رویا بابائی

  • ملیحه هوشیار

  • ماری ساعدی

  • کامران کاویانی

  • مجید اردمه

  • حسین بهرام بیگی

  • سارا حمیدی

  • جعفر کدخداحسینی

  • فرزاد محمدی

  • سجاد سرمیلی

  • محمد کریمی

  • نیما کیانی

  • رضاعدیم النظر

  • ارسلان رنجوری

  • مریم مرادی

  • علی پورهادی

  • رضا عزیزی

  • سید سیاوش کاظمی

  • حسن مسلمی

  • جلال فرخی

  • زینب هلال

  • افسانه حمیدی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات