⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اعتراض به تاریخ ابلاغ آیین‌نامه زلزله ۲۸۰۰ ویرایش پنج

درخواست اعمال آخرین مدرک تحصیلی کارکنان تبدیل وضعیت دستگاه های اجرایی مشمول قانون

#حمایت_از_خانواده_های_ایثارگر

درخواست اعمال آخرین مدرک تحصیلی کارکنان تبدیل وضعیت دستگاه های اجرایی مشمول قانون

جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس جمهورمحترم

جناب آقای لطیفی
رئیس سازمان استخدامی کشور

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام واحترام

همانطور که مستحضر هستید کارکنان دستگاه های اجرایی مشمول قانون در سالهای گذشته با توجه به قانون تبدیل وضعیت از قراردادهای مختلف به رسمی تغییر کرده‌اند که این اندکی از جبران زحمات خانواده‌ی شهدا و ایثارگران بود و اکثر این افراد زمان استخدام با حداقل مدرک تحصیلی استخدام شده‌اند حال بعد از گذشت چندسال از این قانون خبری ازاعمال بالاترین مدرک دردستگاهای اجرایی نیست؛ درصورتی که درتاریخ ۱۴۰۲/۲/۲۷ بخشنامه‌ای ازسوی سازمان استخدامی به شماره‌ی ۲۷۱۰۴ به تمام دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد، اما متاسفانه مورد توجه قرار نگرفت و پیگیری‌های فراوانی انجام شد و کارکنان مدارک مختلفی گرفته‌اند اما متأسفانه به نتیجه مطلوبی نرسید و عدم اعمال مدرک تحصیلی و نداشتن شرایط احرز بعضی از عزیزان موجب نارصایتی و اعتراض ایثارگران مشمول در سازمانها شده است؛ درصورتی که سازمان می‌تواند برای کارکنان ابلاغ بزند برای پست مورد نظر و بعد از مدتی کار کردن در ان پست اعمال مدرک کند.

با توجه به این شرایط خواهشمندیم مجدداً بخشنامه‌ای را در این زمینه به علوم پزشکی‌ها و ارگانهای مشمول قانون ابلاغ کنید تا فرصتی ایجاد شود تا کارکنان ارتقا یابند و تجربه و مهارت و توانمندی‌های خود را در اختیار دستگاه‌ها بگذارند و باعث رشد و شکوفایی و عملکرد بهتر سازمان‌ها شوند.

باتشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2994 نفر

  • مریم رمضانی مددکار اجتماعی

  • امین گروهی کمک پرستار

  • جابر رجائی بهبهانی کمک پرستار

  • میلاد ملوزه کارمند وزارت بهداشت و درمان

  • هما امیدی اصل کمک پرستار

  • Rajab nouri بهیار

  • غلامعلی شمس نجف ابادی کمک پرستار

  • فاطمه عیسی پره خانه دار

  • حمید بخشیانی کارمند

  • ایمان راه نورد کمک پرستار

  • رحیم عباسی حاجی آباد کمک پرستار

  • فاطمه بابایی کارمند

  • محمدرضا قربانی کارمند

  • حسین محمدپور فرهنگی

  • مهری هوایی متصدی خدمات

  • سعید ناصری آزاد

  • بهناز عبدوس کارمند دانشگاه سمنان

  • علی خواجه بیگی کارمند

  • سیمین طاهریان بهداشت محیط طرحی

  • حمید ترابی کارمند

  • بهمن ایمانلو کارمند

  • سمیرا حمیدی نامدار کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی

  • میثم حبیبی نگهبان

  • مجتبی امینی کارمند

  • محمد حسین زاده کارمند درمانگاه تامین اجتماعی

  • روح اله ولایتی

  • سید احمدرضا هاشمی کارمند

  • مصطفی مقدمی ازاد

  • محمد اذرخش راننده

  • بهمن شمسیان تاری فناوری اطلاعات

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات