⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست تعویق کنکور کارشناسی ارشد به مدت ۳ ماه

درخواست بهره‌مندی همه ایثارگران از مزایای قانون خدمات‌رسانی به ایثارگران

#قانون_جامع_خدمات_رسانی_به_ایثارگران

درخواست بهره‌مندی همه ایثارگران از مزایای قانون خدمات‌رسانی به ایثارگران

جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس‌جمهور محترم

جناب آقای دکتر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام،

همانگونه که مستحضر هستید، در قانون خدمات‌رسانی به ایثارگران و بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های نشأت گرفته از آن، شرط بهره‌مندی ایثارگران از اکثر مزایای پیش‌بینی شده، شش ماه یا بعضاً یک سال حضور در جبهه می‌باشد. لذا کسی که حتی پنج ماه و بیست و نه روز در جبهه حضور داشته باشد، از اکثر مزایای این قانون محروم است، در صورتی‌که کسی که یک روز بیشتر حضور داشته باشد، از مزایای قانون برخوردار است و این بی‌انصافی و به دور از عدالت می‌باشد. در صورتی‌که همه ایثارگرانی که در دوران دفاع مقدس در جبهه حضور پیدا کرده‌اند، آن زمان اصلاً به فکر مزایای مادی آن نبوده‌اند که به یک روز کم یا زیاد آن فکر کنند.

لذا خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید که همه ایثارگران عزیز، متناسب با مدت حضور در جبهه‌شان، از همه مزایای این قانون و سایر قوانین و بخشنامه‌های مرتبط، بهره‌مند شوند.

با احترام مجدد، پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی سپاسگزاریم.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 89 نفر

  • عزیزالله طریفی نژاد

  • علیرضا پورحقیقی

  • علیرضا رعیتی

  • داود فریدی

  • اسفندیار علیزاده

  • محمدشریف پرکاله

  • علی عبادی

  • حیدرچاه شوری

  • حسن محمدیان

  • عظیمه حسینی

  • محمد شاهی زاده

  • احمد شنبه زاد

  • مسعود قربانپور

  • علی زارع

  • معران اشراقی

  • فاطمه نوروزی

  • منصور صادقی

  • فائزه علیزاده

  • علی اکبر سعادت نیا

  • روژان فتحی

  • امین امین

  • مجتبی کریمی

  • کیامرث شفیعی

  • امیرمحمد کبودی

  • محمدمهدی شهسواری

  • شایان رضاپور

  • زابلی حسین

  • فروغ کریمی شهرابی

  • نسرین اتحاد

  • جواد ابراهیمی قادی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات