⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بررسی و اصلاح فوری وضعیت شغلی و استخدامی معلمان مدارس غیردولتی

درخواست حمایت و حفاظت از جنگل‌ها و مراتع کشور

#جنگل_برای_ایران

درخواست حمایت و حفاظت از جنگل‌ها و مراتع کشور

ریاست محترم قوه قضائیه

با سلام و احترام؛

فواید جنگل و مرتع بر هیچ کس پوشیده نیست، از خنک نگه داشتن زمین گرفته تا تأمین اکسیژن و ایجاد انواع شغل‌ها، کمک به معیشت مردم، جلوگیری از فرسایش خاک، سیل و صدها فایده دیگر که قلم این بنده کمترین از نوشتن آنها قاصر است. طی دو سال گذشته به قوه الهی با نزولات آسمانی در سطح کشور، طبیعت، مراتع و پوشش گیاهی جان تازه‌ای گرفتند به طوری که چشمه‌های خشک شده طی ۲۰ سال گذشته روان شدند و تأمین آب آشامیدنی مردم که یکی از دغدغه‌های هر ساله مسئولین کشور بود حل شد. اما متأسفانه هر روز شاهد آتش‌سوزی‌های گسترده‌ای در سطح کشور خصوصاً حوزه زاگرس به ویژه لرستان هستیم. گویا این سرمایه ملی رها شده است. سوزش انبوه جنگل بلوط، انواع گونه‌های نادر گیاهی، حیوانی و حشرات دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد و سبب تالم و تاثر فراوان انسان شده به طوری که اشک از چشمان هر انسان وطن‌دوستی را جاری کرده و حمله غارتگران و اشغالگران مغولی که سبب ویرانی شهرهای ایران و در نهایت آتش‌سوزی‌های کتابخانه‌های ایران شد و حمله وحشیانه اسکندر مقدونی که موجب نابودی تخت جمشید گردید و نیز حمله رژیم بعث عراق که سبب نابودی جنوب و غرب ایران گردید را در ذهن انسان تداعی می‌کند. در این برهه از زمان که آلودگی‌های فسیلی و گرد و غبار به نقطه اوج خود رسیده و سبب ایجاد پدیده‌های گلخانه‌ای شده و زندگی بر روی کره زمین را برای هر جانداری دشوار نموده است، این سرمایه ملی نیازمند حمایت و حفاظت است.

اینجانب از ملت شریف ایران و آن مقام محترم قضایی عاجزانه تقاضا دارم از این سرمایه ملی و خدادادی حفاظت و حمایت کنند.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1418 نفر

  • فاطمه هجری تهران

  • معراج بهزادیان تهران

  • مجتبی دنیائی تهران

  • علی نوین پور تهران

  • محمد صادق قربانی خرم آباد

  • احمدرضا کشوری خرم آباد

  • مصطفی لیرانونپ خرم اباد

  • عابدین کمانکش خرم آباد

  • فریبا بیرانوند خرم آباد

  • حسین قربانی لرستان

  • کاوه علیزاده خرم اباد

  • فاطمه بهاری خرم آباد

  • حکمت محمدیان چگنی

  • جمشید بازوند خرم آباد

  • مظفر بیرانوند لرستان خرم‌آباد

  • علی نظری زاد کوهدشت

  • امین سنائی ایلام

  • محمد امیر خبازیان زاده اهواز

  • روح الدین شهیری خرم آباد

  • براتعلی ویس کرمی خرم آباد

  • طالب ياسمي خرم آباد

  • کیانوش صادقی بروجرد

  • فاطمه محمودی فر کوهدشت

  • کورش نجفی نیا

  • امین عسگری فادس

  • سجاد احمدی فرد استان لرستان شهرستان خرم آباد

  • امین قربانی خرم آباد

  • سید حمیدرضا قادری تهران

  • اسفند یار ولی نژاد خرم اباد

  • مهران نامدارپور خرم آباد لرستان

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات